• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

24.11.2019

17:30

STRELČEVI, SREĆAN ROĐENDAN! Evo kakva je godina pred vama!

Zanimljivosti

STRELČEVI, SREĆAN ROĐENDAN! Evo kakva je godina pred vama!

Podeli vest

Ova godina će biti stabilna. Jupiter će biti u znaku Jarca od 5. decembra, pa iako je vaš vladar, dobićete samo ono što ste zaslužili. Budite posvećeni poslu, ali ne zanemarujte partnera, jer nije sve u novcu...

POSAO

Moguć je priliv novca. Ne nervirajte se ako vam ne ide sve brzo, kao što je to obično kod vas, jer je ova godina dosta sporija. Dajte sve od sebe da završite obaveze na vreme, držite se svojih pravila i plana rada i slušajte starije kolege koje mogu da vas posavetuju. Nemojte da preterujete u trošenju, već se okrenite štednji. 

O čemu to pričaju muzičke zvezde u klipovima koji kruže internetom?

LJUBAV 

Tokom januara moguće je da ćete ući u neku vezu i to sa osobom koja nije iz vašeg mesta. Poznanstvo je moguće preko prijatelja ili interneta, a od jula do kraja godine izvesna su poznanstva na putovanjima. 

NAJGORI U SE*SU! Ne očekujte mnogo od ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA!

Ne ulazite u vezu u martu, junu i u prvoj nedelji oktobra. Zauzetima su moguće rasprave sa partnerom, pa bi bilo dobro da izbegavate sukobe u ovom periodu.

ZDRAVLJE 

Tokom druge polovine januara i u februaru su mogući problemi sa zdravljem, glavobolja, išijas i problem sa pritiskom. Provodite više vremena u prirodi, pazite na ishranu. Ovo je godina kada ćete konačno morati da provedete računa o zdravlju, odnosno da počnete da vežbate, ako niste do sada.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija