• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbijadanas

09.12.2019

21:02

(VIDEO) JUČE MU SE CEO STUDIO SMEJAO, A DANAS SU SVI ZANEMELI! Ponovo  šok i neverica u "Slagalici"!

Zanimljivosti

(VIDEO) JUČE MU SE CEO STUDIO SMEJAO, A DANAS SU SVI ZANEMELI! Ponovo šok i neverica u "Slagalici"!

Podeli vest

Popularni kviz Slagalica u proteklim epizodama ugostio je pobednike prethodnih ciklusa, koji su ukrstili koplja u borbi za titulu pobednika super finala

Sinoć su se suočili plavi i crveni pobednici ciklusa Jovan i Sergej, i svi su pričali o odgovoru na pitanje u igri "Slovo po slovo".

Sergej je birajući slova pogađao pojam - popularni film koji je osvojio Oskara "Nema zemlje za starce".

Otvorena su mu bila polja:

NE_A Z_ _ _E ZA _ _AR_E

Odgovorio je: "Nema zemlje za ČVARKE".

ODGOVOR TAKMIČARA u Slagalici OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA, pogledajte zašto (VIDEO)

Večeras su se Jovan i Sergej ponovo sastali u emisiji i Sergej je ponovo kiksnuo u istoj igri.

Morao je da pronađe stihove iz pesme "Ko je ona luda glava, što do podne uvek spava"...

Krenuo je odlično, ali onda je na samom kraju napravio grešku: "Ko je ona luda MLADA što do podne uvek spava".

Taj deo možete pogledati na 12:18.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija