• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.12.2019

10:28

JOVANA JOKSIMOVIĆ ISPROZIVALA KOLEGINICU USRED EMISIJE! U uključenju uživo POSTAVILA JEDNO PITANJE, a onda...

Zanimljivosti

JOVANA JOKSIMOVIĆ ISPROZIVALA KOLEGINICU USRED EMISIJE! U uključenju uživo POSTAVILA JEDNO PITANJE, a onda...

Podeli vest

Voditeljka Jutarnjeg programa na TV Prva Jovana Joksimović ponovo se našla u žiži javnosti zbog pitanja koje je uputila koleginici.

Naime, tema priloga bila je depresija, a reporterka Prve Željka Mrđa izveštavala je iz psihološkog savetovališta koje je otvoreno kako bi ljudi koji osećaju potrebu za tim mogli da potraže pomoć.

Na kraju uključenja, Jovana je reporterku pitala da li je ona depresivna i ukazala joj da mora da ima više elana kako bi ljudima pokazala da je "lepo, da su praznici".

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu.

JOVANA JOKSIMOVIĆ ŠOKIRALA SRPSKOG MINISTRA! Dođite kad budem sama da se ispričamo

'OĆETE JA DA VAM NAMESTIM BUBICU? ŠEŠELJ: Jovana, nemojte sa tim lepim nogama, a i imate ljubomornog muža! (VIDEO)

JOVANU JOKSIMOVIĆ USRED JUTARNJEG PROGRAMA KOLEGINICA ŠOKIRALA PITANJEM! Usledio je ODGOVOR od četiri REČI! (VIDEO)

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 4 godine

"Si ti depresivna?" pita je Jovana... Da li si ti pismena, pitam ja? Možda bi Željka bila srećnija da ima gomilu para i manjak emocija kao Jovana...

Jasna

pre 4 godine

Јооој боже.... Ова Јована је набеђена лепотица и вип новинарка. Страшно колико је нападна и "грдна"

Sara

pre 4 godine

Nemoj tako! Nije ti ona kriva ni što je lepša, ni što je pametnija. Zavist samo tebi škodi, nju briga...

Kaya

pre 4 godine

To što je možda lepša ili pametnija je nebitno, bitno je što joj to ne daje pravo da bude bezobrazna I nadmena... Trebalo bi da radi svoj posao profesionalnije.

Vesna

pre 4 godine

preuvelicavate je, prosecna je, basnista posebno, samo se sminka i sredjuje dosta, niti je zgodna niti lepa.. ali neka je njiima lepo, to je najvaznije za njih, nas u stvari bas briga ali nije u redu da se tako ophodi prema kolegama

Marko

pre 4 godine

Pokondirena tikva, kako kaze nas narod. Preko veze dobila posao za koji blage veze nema, a toliko se trudi da ispadne pametna.

Nikola

pre 4 godine

To na nju lici.Mnogo je uzletela.Neka su joj samo decica ziva i zdrava.

Ana

pre 4 godine

Kakva smaracica,Promenim kanal kada je vidim ujutru.

Evelyn Krimova

pre 4 godine

Tako nadmenu, isfoliranu osobu, punu sebe ne vidoh odavno. Ne zna se da li je nadmenija i punija sebe ona ili njen muz. Nigde emocije samo cist razun i ona ce da nekome prica o radosti i sreci i pita ga da li je depresivan. Njen izraz lica govori koliko je uvezbala da nosi masku, o ponasanju da i ne pricam i zato ja ne gledam taj jutarnji program upravo zbog nje, najlaznije i najnadmenije osobe ikada!

srbin iz srbije

pre 4 godine

U zadnje vreme pocela da lobira za hrvate jer ide na letovanje a i njen muz nastupa po lijepoj njihovoj i time pokazala da bi se ..... za korist.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija