• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

27.12.2019

14:22

"TO JE PATETIČNO"! Kanađani IZBRISALI scenu s Donaldom Trampom u filmu "Sam u kući 2" - mreže bruje o tome, a on...

Zanimljivosti

"TO JE PATETIČNO"! Kanađani IZBRISALI scenu s Donaldom Trampom u filmu "Sam u kući 2" - mreže bruje o tome, a on...

Podeli vest

Oglasio se njegov sin i rekao...

Kanadska državna televizija CBC izbrisala je scene s liderom SAD Donaldom Trampom u kultnom prazničnom filmu "Sam u kući 2" (Home Alone 2: Lost in New York).

Čak Tomson rekao je da je iz 120-minutnog filma izrezano osam minuta kako bi se napravilo mesta za reklame. Kako je pojasnio, te promene u filmu izvršene su 2014. godine, pre nego što je Tramp izabran za predsednika, te da promene nisu bile politički motivisane.

Isečeni film CBC prikazao je ranije ovog meseca, što je izazvalo kritike brojnih Trampovih pristalica, ali i filmadžija.

Foto: Printscreen You Tube/mrvideouploads1

Sin američkog lidera putem Tvitera je kritikovao kanadsku televiziju napisavši da je rezanje scena patetično.

Na Badnje veče ove godine Tramp je "Sam u kući 2", koji je objavljen 1992. godine, opisao kao veliki božićni hit.

- Pa i ja sam u "Sam u kući 2". Mnogi ljudi to spominju svake godine, posebno za vreme praznika. Naročito deca govore kako su me videla u filmu. Ne vide me na televiziji onako kako me vide u filmu. Bio je to dobar film i bio sam tada malo mlađi. I bila je čast da to snimim - kazao je Tramp.

U originalnoj, nesečenoj verziji "Sam u kući 2" Tramp se sreće s Kevinom u Njujorku u Plaza hotelu kada ga dečak pita gde da ide. Tramp je u to vreme bio vlasnik tog hotela.

Sadašnji predsednik SAD Donald Tramp, koji je i uspešan biznismen, pojavio se i u nekoliko filmova u proteklim decenijama. Holivudski glumac Met Dejmon otkrio je da Tramp u ugovorima zahteva da se ubaci klauzula da će se on pojaviti u jednoj od scena, ukoliko ekipa filma želi da snima u nekoj od zgrada koje se nalaze u njegovom vlasništvu, prenosi Independent.

Nije ovo prvi film u kojem je Tramp želeo da se nađe. Isto je bilo i sa filmom "Miris žene" u kojem je jednu od glavnih uloga tumačio Al Paćino. Tramp i njegova tadašnja supruga Marla dolazili su danima na snimanje, a glumac Kris O'Donel je čak otkrio i da su imali svoje frizere i šminkere. Scena u kojoj je trebalo da se vidi kako Tramp i njegova supruga ulaze u limuzinu i odvoze se na kraju je izbačena iz filma.

https://www.youtube.com/watch?v=r1WngHOFYVQ

Tramp se pojavio i u serijama "Princ sa Bel Era", "Seks i grad", "Svi gradonačelnikovi ljudi", "Dadilja", filmovima, "Dve nedelje za zaljubljivanje", "Posao", "Zulender"...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija