• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zena.blic/informer.rs

05.01.2020

20:35

SEĆATE LI SE FERARIJA SA BADNJAKOM?! Ove godine simpatični Srbin iz Švajcarske ugurao je ISPOD JELKE nešto još atraktivnije! (FOTO)

Zanimljivosti

SEĆATE LI SE FERARIJA SA BADNJAKOM?! Ove godine simpatični Srbin iz Švajcarske ugurao je ISPOD JELKE nešto još atraktivnije! (FOTO)

Podeli vest

Fotografije "ferarija sa badnjakom" prošle godine za Božić bile su velika atrakcija. Šta ćete reći za ovogodišnje slike Srbina iz Švajcarske koji se baš trudi da se istakne...

Ovaj Srbin iz Švajcarske je ispoštovao tako običaj sečenja badnjaka a potom snimak "nesvakidašnje vožnje objavio na Fejsbuku", a onda prokomentarisao:

- Video sam kako oni stavljaju jelke u svoje automobile za katolički Božić i rešio sam da ove godine i ja odem po badnjak "ferarijem". Pre njega sam, takođe, vozio luksuzne automobile, ali nikada ranije nisam radio ovako nešto.

Vlasnik radnje "Tefani Pneus" za prodaju felni i pneumatika za skupe četvorotočkaše, Novu 2020. dočekao je sa dvotočkašem i to parkiranim pored novogodišnje jelke.

I ova njegova objava je privukla veliku pažnju, kako naših ljudi tako i stranaca koji su Ljubiši i njegovoj porodici čestitali Božić i Novu godinu.

Ljubiša je prošle godine rekao da se njegov gest dopao komšijama Švajcarcima, pa je sad od motora napravio "luksuzni novogodišnji ukras", a mi se pitamo kako li će dočekati ovaj Božić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Tv serije sa istoka preovladale su zdrav razum

stule

pre 4 godine

Taj "simpaticni Srbin" je obican seljak,koji leci komplekse hvalisuci se novcem.

Rasta

pre 4 godine

Ma to ti je imam ferari al nemam za gorivo. Nije luksuz baš za svakoga

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija