• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

19.01.2020

10:45

OVO SU PRAVI RAZLOZI ZBOG KOJIH SE MEGAN I HARI POVLAČE! Kanada najbolja zemlja za to!

Zanimljivosti

OVO SU PRAVI RAZLOZI ZBOG KOJIH SE MEGAN I HARI POVLAČE! Kanada najbolja zemlja za to!

Podeli vest

Ovih dana naširoko se pisalo o tome zašto i kako su Megan Markl i princ Hari "odustali" od kraljevstva u želji da budu finansijski nezavisni. Megan je sve više forsirala preseljenje u Severnu Ameriku, a ekonomski eksperti su došli do zaključka da je Kanada za njih dvoje bolja opcija za umnože kapitala od SAD

Kraljica Elizabeta II kaže da ih "cela porodica potpuno podržava u ideji da stvore sebi nov život", ali nije krila žal što više neće živeti u Velikoj Britaniji. Budući da su već popularizovali svoju marku "Sussex Royal", uskoro se očekuje prodaja kuhinjskih krpa, posuđa i ostale robe u prodavnicama Nordstrom, Macy's i Marshall’s.

OGLASILA SE KRALJICA: Evo kako je reagovala nakon što su Hari i Megan napustili kraljevske dužnosti!

TO JE TO! HARI I MEGAN OSTALI BEZ NOVCA I TITULA! Bakingemska palata OVO NE PAMTI!

 

Kanada nudi značajne poreske olakšice

Princ Hari će kao stranac bolje proći u Kanadi, jer je Savezni sud SAD uveo nosi sistem - devizni račun izveštavanja, prema kojem doseljenici imaju odgovornost prema društvu i državi u kojoj žive, što uključuje takse. Sjedinjene Američke Države oporezuju i svoje građane i one koji su tu možda privremeno, a ako bi Hari postao njihov državljanin - automatski bi potpao pod Zakon o poreskom postupku SAD.

Porez na dohodak bi u slučaju Megan i Harija bio visok jer bogatstvom mogu da pariraju Opri Vinfri, Marti Stjuart, porodici Kardašijan...

"NEĆEMO PRINCEZU DAJANU U TUNELU OVDE!" Kanada na nogama, OTKRIVENA ŠOKANTNA CENA OBEZBEĐENJA MEGAN I HARI

Sa druge strane, Kanada je član britanskog Komonvelta nacija, a kraljica Elizabeta II je na čelu Ujedinjenog Kraljevstva, pa je tako njihova sigurnost zagarantovana. Kada su za vreme odmora proveli šest nedelja u Kanadi, Megan i Hari bili su strogo čuvani od strane kanadske policije, a prema naređenju kolega iz Londona.

Advokat Dejvid Lesperans, koji sarađuje sa bogatašima iz Meksika, Brazila i Evrope, koje savetuje kako da emigriraju shodno poreskim prednostima, kaže da je Kanada u svakom slučaju bolja opcija od SAD, a opet, dovoljno je blizu da mogu da posete porodicu i prijatelje u Americi kad god žele.

KONAČNO OTKRIVENO! Nakon cele drame - Evo KAKO će princ Hari i Megan zarađivati novac - OGROMNE CIFRE SU U PITANJU

Kako dalje navodi, Kanada ne nameće porez na kapitalnu dobit za nekretnine čija se vrednost uvećava, sve dok je to mesto osnovno prebivalište pojedinca ili porodice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija