• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2020

12:24

(FOTO) OVOM OGLASU ZA STAN U NOVOM SADU SMEJU SE SVI, a za sve je kriva JEDNA JELICA I NJENI URNEBESNI ODGOVORI

Zanimljivosti

(FOTO) OVOM OGLASU ZA STAN U NOVOM SADU SMEJU SE SVI, a za sve je kriva JEDNA JELICA I NJENI URNEBESNI ODGOVORI

Podeli vest

Ako ste nekad tražili stan, znate koliko mučno to može biti.

Od lažnih oglasa, preko čudnih gazda koji imaju još čudnije zahteve i principe, malo kome traženje stana nije preselo bar jednom.

Moderno doba donelo je i nove načine traženja stana, pa se oglasi sada uglavnom nalaze na društvenim mrežama, koje su popularne i među mladim i starim. Međutim, ono na šta ne možete uticati jesu komentari ljudi koji traže ili izdaju stan.

To pokazuje i prepiska između sredovečne gospođe i nekoliko članove jedne popularne novosadske grupe. Naime, par je u pomenutoj grupi napisao oglas da traži stan, na šta je ona reagovala porukom koja je zasmetala nekima.

- Momak i devojka, nikad više, lome krevete, onda po parketu krenu pa se komšije bune - napisala im je ona, a onda je usledila urnebesna prepiska koju možete pogledati u našoj galeriji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Martala

pre 4 godine

Pre tri godine suprug, malo dete i ja smo tražili stan u Novom Sadu. Pronašli smo neki iza staračkog na Novom naselju. Čovek nas primio da pogledamo i kada je video da smo porodica kaže:"idite tražite drugi stan ovaj vam neće odgovarati". Stanove ne izdaju porodicama sa decom, parovima, neki neće studentima, neki samo žele zaposlene... Ne znam da li je tako svugde ali ovde je teško naći stan

Beograd na vodi i budjavom leb

pre 4 godine

Pa sigurno da ne izdaju, meni su pokvarili ves masinu jer su svakodnevno prali, a ves susili gde su stigli, pa i po naslonima stolica i naravno i njih ostetili. Treba uzeti 2-3 kirije unapred, pa ako nema stete u stanu ok.

pepa prasac

pre 4 godine

bogami ta je dobro naplatila iznabadanje kad moze da izdaje stanOVE

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija