• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mirror.co.uk/informer.rs

03.02.2020

19:58

(VIDEO) SMRAD JE POSTAO GROZAN! Zak (24) NIKADA U ŽIVOTU NIJE OPRAO PE*IS, a bio je SA 40 ŽENA!

Zanimljivosti

(VIDEO) SMRAD JE POSTAO GROZAN! Zak (24) NIKADA U ŽIVOTU NIJE OPRAO PE*IS, a bio je SA 40 ŽENA!

Podeli vest

Pogledao sam dole i uhvatila me je panika. Sve se steglo na vrhu i izgledalo je grozno, a smrad je bio još gori. Pomislio sam da nešto nije u redu, ispričao je Britanac

Zak (24) je imao problema s pe*isom i umesto da ode kod lekara, odlučio je da svoj problem podeli u britanskoj TV emisiji 'Se* Clinic'. Tamo je pe*is morao da pokaže doktorki, ali i svim gledaocima emisije, piše mirror.co.uk.

(FOTO/VIDEO) CELA SRBIJA SE SMEJE VESNINOM RAČUNANJU U "SLAGALICI"! Inženjerka informatike se malo zbunila i ODUŠEVILA SVE!

(FOTO/VIDEO) SIMPSONOVI PREDVIDELI KORONAVIRUS PRE 27 GODINA?! Još jedno neverovatno PROROČANSTVO ove serije, DOKAZ ZA TO JE EPIZODA IZ 1993. GODINE!

- Moj pe*is nekada neće da radi kako treba. Kožica me boli kada se spusti ispod gla*ića - objasnio je u emisiji.

Doktorki je rekao da oseća kako je kožica jako uska, pogotovo tokom se*sa, a i da se u poslednje vreme pojavio čudan miris.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Već dugo imam se*sualne odnose, ali tek u poslednje vreme kožica je počela da mi se povlači preko gla*ića - rekao je.

Problem je počeo da se javlja pre devet meseci.

BIJONSE I DŽEJ ZI RAZBESNELI AMERIKU! O njihovom potezu danas svi pričaju - nisu ispoštovali VAŽAN OBIČAJ koji svi u svetu POŠTUJU (VIDEO)

- Pogledao sam dole i uhvatila me je panika. Sve se steglo na vrhu i izgledalo je grozno, a smrad je bio još gori. Pomislio sam da nešto nije u redu - ispričao je.

Foto: printscreen/mirror.co.uk

Opisao je i kako zbog svog problema nekada nije mogao da dovrši se*sualni odnos, te da je imao osećaj kao da je podbacio.

Poslednja partnerka mu je rekla da mu se 'povećao', a umesto da ga to zabrine, on je zaključio da mu penis još raste.

KADA MI JE BUDUĆA ŽENA SAOPŠTILA KO ĆE NAM BITI KUMA, ZAVRTELO MI SE U GLAVI! Nisam mogao da verujem da je baš nju izabrala, OTKAZAO SAM VENČANJE

 

 

Doktorka u emisiji rekla mu je da mu se penis nije prirodno povećao, već da se verovatno radi o upali penisa i kožice, te da mora da ode do specijaliste.

Foto: printscreen/mirror.co.uk

Tokom pregleda, specijalista mu je rekla da prevuče kožicu unazad preko pe*isa, a on joj je priznao da je to najviše što je ikad povukao u životu. Tada joj je bilo jasno o čemu se radi.

- Ta belo-žuta svar koja ti se nagomilala ispod kožice zove se smegma i uglavnom se sastoji od odumrlih ćelija - rekla mu je.

RADE ZA MINIMALAC, ALI... Evo koliko je U REDU ostaviti BAKŠIŠ konobarima i vozačima! Uvedeno novo NEPISANO PRAVILO!

Nagomilavanje te izlučevine nije zdravo i može da dovede do upala i infekcija. Inače se se rešava pranjem, ali Zak tokom celog života to nikada nije uradio.

Sestra ga je pitala je li ikada pe*is oprao ispod kožice, a on je odgovorio da nije, koliko može da se seti.

Ovaj konobar tvrdi da je do sada imao seksualne odnose sa 40 žena, a doktorka mu je savetovala da odsada počne da se pere kako treba.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija