• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

07.02.2020

17:37

OŽENJENI VODITELJ U EMISIJI PRIZNAO DA JE GEJ! Nastao MUK u programu - Filipove reči POGODILE SU MNOGE, a njegova ŽENA i DECA...

Zanimljivosti

OŽENJENI VODITELJ U EMISIJI PRIZNAO DA JE GEJ! Nastao MUK u programu - Filipove reči POGODILE SU MNOGE, a njegova ŽENA i DECA...

Podeli vest

Više ne želi da ćuti

Filip Skofild (57), oženjeni televizijski voditelj, rekao je da oseća bol i zbunjenost zbog onoga što je uradio svojoj porodici otkrivši svetu da je gej.

POTPUNI FIJASKO NA SRPSKOJ SVADBI! Ovako izgleda kad MAJKA ŽENI SINA - skočila na sto i uradila ŠPAGU, od težine ga RAZBILA (VIDEO)

U petak ujutru je na svom Instagram profilu otkrio svoju seksualnost pismom koje je napisao za javnost pre nego što je stigao u televizijsku emisiju kako bi sa svojom koleginicom i najboljom prijateljicom Holi Vilogi raspravio o svemu.

Foto: Printscreen You Tube

Nakon 27 godina braka sa Stef sa kojom ima dve ćerke, Moli (27) i Rubi (24), kaže da je sada spreman 'da slavi' svoju se*sualnost. U emisiji je otkrio da se dugo borio sa svojom tajnom i da sada napokon oseća olakšanje. Stefani je upoznao kada je radila kao asistentkinja producenta na BBC-u gde je on radio na dečijem programu.

Holi je rekla: "Mislim da bi prvo svi trebalo da udahnemo. Osetim u tvome glasu koliko ti je teško, ovo je velik dan. Znam da s tim živiš već jako dugo."

Foto: Printscreen/schofe

Fil je na to odgovorio: "Smešno mi je kako su svi oko mene pozitivni i kako me podržavaju, a cela moja porodica mi je rekla 'Ok je. Volimo te i ponosni smo na tebe.' Svi smo znali da će doći trenutak kada ću ovo priznati. Teško mi je jer ovo se nije dogodilo preko noći, borio sam se već neko vreme s tim u glavi. Stefani i ja smo bili jako iskreni jedno prema drugom sada. Ona je izvanredna, niko me nije toliko podržavao u životu.Toliko mi je činjenica da sam gej preuzela misli i svaki put kada sam sedeo pored nekoga ko je iste se*sualnosti, ali je već priznao to svima, mislio sam da je hrabar i da ja to moram što pre da uradim. Sve što možeš da budeš u životu je iskren prema sebi, a ja sam znao da to nisam. Nisam se sviđao sam sebi."

Foto: Printscreen You Tube

Kada je riječ o Holi, voditelj se obratio publici i rekao: "Ona je sestra koju nikada nisam imao. Ponosan sam na svoj tim, neverojatni ste i volim vas." Pre nego  što je emisija počela, Holi je podelila njihovu zajedničku fotografiju i nagovestila da će Fil otkriti nešto veliko opisom "Nikada nisam bila više ponosna na tebe. Zajedno smo danas u 10h u emisiji."  Otkrila je da će biti uz njega što god se dogodilo, a ceo tim je aplaudirao.

(VIDEO/FOTO) SEĆATE LI SE ZEKE MILIONERA? Nećete verovati ŠTA SADA RADI I KAKO IZGLEDA!

Na pitanje o ćerkama je rekao: "Nije bilo lako njima to reći, ali takođe su velika podrška. Kada sam im rekao samo su skočile i jako me zagrlile kao i mamu i rekli nam da ćemo uvek biti porodica."

Dodao je da kako trenutno ne razmišlja o novoj vezi jer ipak je ovo proces koji traje - prihvatanje samog sebe. Osim ogromne podrške porodice i kolega, podržali su ga i obožavatelji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija