• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

25.03.2020

20:58

ON JE POSTAO MILIONER ZAHVALJUJUĆI OVOM KVIZU i pitanju na koje će svaki SRBIN UMETI DA ODGOVORI! (VIDEO)

Zanimljivosti

ON JE POSTAO MILIONER ZAHVALJUJUĆI OVOM KVIZU i pitanju na koje će svaki SRBIN UMETI DA ODGOVORI! (VIDEO)

Podeli vest

Nemačka je sinoć dobila svog 16. milionera u istoriji kviza „Želite li da postanete milioner“. Dok su i tamo na snazi mere borbe protiv korone, emituju se emisije snimljene pre donošenja preporuka o boravku na otvorenom

Novi milioner se zove Ronald Tinholt (35) i dolazi iz Kelna u kojem vodi prodavnicu smutija, a pitanje koje mu je donelo milion evra glasilo je: „Klasična, standardizovana europaleta EPAl1 sastoji se od 78 eksera, devet blokova i koliko dasaka“, a ponuđeni odgovori bili su 9,10,11,12.

Ronald je pokazao zavidno znanje i bez problema je odgovarao na prvih sedam pitanja. Prvi put se zamislio na osmom pitanju u kojem je trebalo da odgovori za koju je ulogu Oskar dodeljen dva puta. Nakon kraćeg razmišljanja odgovorio je Džoker i krenuo dalje.

VELIKA GREŠKA U SLAGALICI! Ovo je svima promaklo, kako im se to desilo?! SKANDAL (VIDEO)

 

TV SLAGALICA IMA NOVU VODITELJKU - Zove se Jelena, a EVO kako se snašla u PRVOJ EMISIJI! (VIDEO)

Pomoći je koristio na poslednja četiri pitanja. Posebno je zanimljivo bilo na pitanju za 64 hiljade evra: „Gde se rodio pisac koji je za roman ‘Poreklo’ 2019. dobio nemačku nagradu za književnost?“ Ponuđeni odgovori bili su Rodezija, Jugoslavija, Cejlon i Tibet.

Tačan odgovor bio je Jugoslavija, budući da je autor knjige Saša Stanišić rođen u Višegradu. Zanimljivo je da je publika tačnom odgovoru dala 36 posto glasova, otprilike isto kao i za još dva odgovora, ali Tinholt se ipak odlučio za Jugoslaviju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija