• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.04.2020

19:51

ĆAO VIRUSE, ČIBE KORONO! Gagi Jovanović osmislio GENIJALAN NAČIN da se zauvek rešimo BOLESTI! (HIT VIDEO)

Zanimljivosti

ĆAO VIRUSE, ČIBE KORONO! Gagi Jovanović osmislio GENIJALAN NAČIN da se zauvek rešimo BOLESTI! (HIT VIDEO)

Podeli vest

Snimak je podelila glumica Anđela Jovanović

Glumac Dragan Jovanović je pozdravio ljude sa Tornika, uz nadu da je većina ljudi kod svojih kuća, na toplim mestima i u samoizolaciji. A potom, na urnebesan način, posavetovao je ljude kako da skinu čini sa planete Zemlje.

GAGI FANTASTIKO! Roze papuče i Mini Maus trenerka do kolena, GLUMAC SE BAŠ PREPUSTIO IZOLACIJI!


"Imam jednu vradžbinu kako da pomognete, ne traje dugo, ali znači mnogo. Potreban vam je globus i sredstvo za dizinfekciju, može da bude u gelu, a može da bude i sedamdesetoprocentni alkohol. Mi ćemo uzeti gel i istisnućemo sadržaj na globus, posebno na područja koja su zaražena, to jest na područja na koja su bačene čini. Za vreme mazanja veoma je važno da govorite 'Iš, iš, korona' a možete i 'Ćao, viruse, ćao, ćao' ili 'Čibe, kovide, čibe'. Potom okrećite globus i govorite ''Ljubav, ljubav, dostojanstvo, solidarnost, poštenje, pravda. Na kraju promućkati globus uz pevanje'", naveo je.

Pogledajte video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija