• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Still

09.04.2020

14:35

PET KORAKA DO PRAVOG MUŠKARCA! Evo kako ćete znati da je baš on vaša srodna duša!

Zanimljivosti

PET KORAKA DO PRAVOG MUŠKARCA! Evo kako ćete znati da je baš on vaša srodna duša!

Podeli vest

Ovo ne daje sigurnost da će veza biti bez trzavica.

Nekada je dovoljan samo jedan susret, a ponekad neko vreme kako bismo se zaljubili, ali kada se hemija desi, to je uglavnom to. Pronaći srodnu dušu ipak je malo teže, ali ako se prepoznajete u ovom tekstu, slobodno odahnite jer vi ste je već pronašli.

Vas dvoje ste uvek na istoj frekvenciji

I ne, pritom ne mislimo na to da naručujete isto jelo ili piće, nego na milion podudarnosti s kojima se susrećete svakoga dana. Možda je to zajednički ukus za filmove, knjige ili muziku, možda delite iste želje i snove. Šta god bilo u pitanju, vi živite kao jedno.

ZATVARA SE RESTORAN POZNAT PO SUPI OD ZMIJSKOG MESA! Koronavirus uticao na mušterije nakon 30 godina rada

Osećate da uz njega svakodnevno napredujete i rastete

Srodna duša ne znači idealnu vezu u kojoj nikad nema razmirica i svađa, jer svi jako dobro znamo da savršenstvo ne postoji. Ali zahvaljujući njegovoj podršci, ohrabrivanju i dobronamernim kritikama, iz dana u dan postajete sve bolja osoba. I zahvalni ste mu na tome. 

Nema toga šta on o vama ne zna

On vas verovatno poznaje bolje nego što znate sami sebe. On zna koliko vas plaši što se polako pretvarate u svoju mamu ili koliko želite da napustite sigurnost stalnog zaposlenja i izgraditi sopstveni posao. On zna da plačete kao kišna godina svaki put kada gledate "Beležnicu" i da vam gledanje "Seks i grada" dođe kao terapija. I ono što je najvažnije, ne osuđuje vas ni zbog čega već vas voli upravo takvu kakva jeste.

Foto: Pexels

 

On je prva osoba koja zna svaku veliku i malu novost u vašem životu

Ne zato što mislite da morate nešto prvo da javite njemu, nego zato što to stvarno, jako želite. Kada dobijete posao, povišicu ili unapređenje, prvo zovete njega, a on je i prva osoba s kojom želite da proslavite sve lepo što vam se događa. Vaša srodna duša uvek će biti u toku sa svim novostima u vašem životu, kako onim pozitivnim, tako i onim negativnim, malim i velikim. 

Čita vas kao otvorenu knjigu

Možda ne može čitati vaše misli, ali je najbliže tome što možete zamisliti. Dovoljno mu je par sekundi u vašem društvu da bi znao da vas nešto muči, da ste zbog nečeg uzbuđeni, zabrinuti ili osetljivi. I koje god vaše trenutno stanje bilo, on uvek zna najbolju ideju kako da vas razveseli, nasmeje, oraspoložiti ili uteši.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija