• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

25.04.2020

17:16

NAJTUŽNIJI PAS NA SVETU! Plakao je SVAKI DAN, a razlog će i vama NATERATI SUZE NA OČI! (VIDEO)

Zanimljivosti

NAJTUŽNIJI PAS NA SVETU! Plakao je SVAKI DAN, a razlog će i vama NATERATI SUZE NA OČI! (VIDEO)

Podeli vest

Tražila je samo pažnju!

Jedna predivna ženkica pronađena je na ulici i svoju tugu je mogla da pokaže samo suzama koje su padale niz njenu njušku. Udruženje u Novom Meksiku se zaista trudi da svim napuštenim psima pronađe srećan dom u kojem će oni biti voljeni. Kada su naišli na ovog tužnog psa, znali su da moraju nešto da preduzmu.

Ona je očajnički tražila pažnju i propinjala se na rešetke boksa samo kako bi je neko primetio i pomazio. Njene krupne oči su izgledale prazno i kao da moli svakoga ko prođe pored nje, da je povede sa sobom kući.

NEVEROVATNO OTKRIĆE! Na obali reke našli drveni sanduk, a u njemu...NEPROCENJIVO BLAGO

 

Fotografisali su je baš u trenutku kada je plakala, a izgledala je kao najtužniji pas na svetu. Sliku su objavili na društvenim mrežama moleći ljude da je udome. Ne samo da su stotine ljudi komentarisale sliku, nego je bilo i zaista puno kandidata koji su želeli da je udome, ali se jedna žena baš isticala. Ona je potom odvedena u svoj novi dom i suze su ubrzo ostale iza nje. Sada je jako srećna i uživa sa svojom porodicom. Pogledajte je i sami u videu u prilogu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija