• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

28.04.2020

20:07

SVAŠTA LJUDIMA PADA NA PAMET! Jastuk haljine više nisu u modi, sada je na red došlo OVO što svi BACAMO U ĐUBRE! Šta je sledeće?!

Zanimljivosti

SVAŠTA LJUDIMA PADA NA PAMET! Jastuk haljine više nisu u modi, sada je na red došlo OVO što svi BACAMO U ĐUBRE! Šta je sledeće?!

Podeli vest

Novi modni trend!

U karantinu ljudima iz dosade svašta padne na pamet, a malo toga je zapravo interesantno. Prvo su se kao trend na internetu pojavile nage žene prekrivene jastukom vezanim kaišom oko struka, a sad ovo!

 

 

OVE HALJINE POSTALE SU GLAVNI TREND! Blogerke ih prave same KOD KUĆE - možete i vi, samo JEDNA STVAR vam je potrebna! Imate je SIGURNO (FOTO)

 

(FOTO) TREND KOJI JE PODELIO MIŠLJENJA! 'Penzionerke' osvojile infulenserke, kako se vama dopadaju?

Ako ste tip koji voli da prati trendove i sve što se plasira na Internetu, onda vam je sada potrebna kesa!

Anketa

 

 

Sada žene za potrebe ovog trenda koriste plastične i papirne kese, kao zamenu za kratke haljine.

 

 

Sudeći po fotografijama, neke dame su se dosetile da ručke kese iskoriste kao naramenice.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija