• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.05.2021

10:35

ŽENA ZATEKLA PSA KAKO CVILI ISPRED MAŠINE ZA VEŠ Tužno je gledao u bubanj, a onda je shvatila o čemu je reč i ŠOKIRALA SE

Zanimljivosti

ŽENA ZATEKLA PSA KAKO CVILI ISPRED MAŠINE ZA VEŠ Tužno je gledao u bubanj, a onda je shvatila o čemu je reč i ŠOKIRALA SE

Podeli vest

Pas zvani Pikl proveo je čitavih sat vremena lajući ispred veš mašine, u kojoj se prala njegova omiljena igračka.

Kako prenosi Mirror, pas se od kako je  dobio plišani batak ne odvaja od njega, pa mu je čak i ovo kratko odvajanje dok je igračka bila na pranju veoma teško palo.


Vlasnica je odlučio da je vreme da se igračka opere i pokušao je da psu odvuče pažnju sa igračkama i grickalicama u dvorištu, kako bi batak stavila u mašinu.

Foto: printscreen Twitter

Pas nije hteo da se odvoji od svoje igračke

 

Međutim, i pre nego što je uključila mašinu pas je shvatio da je njegova omiljena igračka u opasnosti i počeo da laje i grebe veš mašinu, kroz čije je staklo mogao da vidi plišani batak.


Pošto je shvatio da neće moći da ga spase, narednih sat vremena, koliko je trajalo pranje, stajao je ispred mašine i lajao.
Kada je mašina konačno završila proces, žena je otvorila vrata i izvadila igračku. Pas ju je prvo dodirnuo nosem, a kada je shvatio da konačno može da je uzme, njegovoj sreći nije bilo kraja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija