• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN RADULOVIĆ

21.07.2020

16:34

OVAJ FRIZER KORISTI LIBELU DOK ŠIŠA! Fenomen u Kragujevcu - Traje već 25 godina, a NIJE NI KURS ZAVRŠIO!

Zanimljivosti

OVAJ FRIZER KORISTI LIBELU DOK ŠIŠA! Fenomen u Kragujevcu - Traje već 25 godina, a NIJE NI KURS ZAVRŠIO!

Podeli vest

On je pravi primer da je praksa vrlo bitna!

U prigradskom naselju Erdeč, koje se nalazi pored Kragujevca jedno ime uživa posebno poštovanje. U pitanju je Srđan Ćirković, zvani Ćira frizer. 

SAMO ZA ONE SA JAKIM ŽELUCEM! Galeb PROGUTAO U JEDNOM ZALOGAJU PACOVA - ovaj prizor će vas OSTAVITI U ŠOKU!

Radi se o profesionalcu koji se ovim poslom bavi već 25 godina, ni manje ni više u svom komšiluku, a iznenadiće sve naše čitaoce i njegove sugrađane koji ovo budu čitali jer nam je otkrio na koji način je ''ispekao'' zanat kojim izdržava svoju porodicu dugi niz godina.

Foto: informer.rs

Ćiru smo pitali na koji način uspeva da savlada sve tendove koje donosi vreme, a on je priznao da nije završio frizersku školu, čak ni kurs.

TRIK KAKO DA SE REŠITE KOMARACA ZA SEKUND! Potrebne su vam OVE DVE STVARI iz KUHINJE - odmah će nestati, spavaćete kao BEBE (FOTO)

- Ja sam metaloglodač po struci, a ovaj zanat sam učio jer sam uvek kasnio kada sam išao kod frizera ili sam puštao ljude da se šišaju pre mene. Tako sam uvek posmatrao frizere kako šišaju i pamtio pokrete koje bih kasnije kod kuće ponovio na mojim drugovima i komšijama. Godinama sam postao mnogo dobar i trajem već više od dve decenije - pričao je Ćira, a ono što je karakteristično za njegov salon jeste da koristi češalj sa libelom.

PASTU ZA ZUBE NIKAD NEĆETE NAĆI U HOTELSKOJ SOBI, a evo i zbog čega - zaprepastićete se kad čujete OVO!

Iako većini nije jasno zbog čega češalj ima libelu u sebi, Srđan je otkrio da mnoge glave nisu simetrične i da mu to predstavlja problem kada hoće da uloži maksimum u pružanju usluge šišanja.

Foto: informer.rs

- Postoje razne glave, ulubljenja i ispupčenja. Svega i svačega sam se nagledao za sve ove godine. Vreme donosi nove izazove. Ja nikada nisam dobio lošu reakciju od mušterije i učiniću sve da profesionalno radim svoj posao - završio je Ćirković, a onda nam je otkrio mnoge tajne koje ne bi voleo da saznaju njegovi potencijalni konkurenti u poslu, ali o tom potom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija