• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

05.07.2020

19:30

Danima je trpela bol i zujanje u ušima, a kada je otišla kod lekara OSTALA JE U ŠOKU! Doktor je izvukao BUBAŠVABU!

Zanimljivosti

Danima je trpela bol i zujanje u ušima, a kada je otišla kod lekara OSTALA JE U ŠOKU! Doktor je izvukao BUBAŠVABU!

Podeli vest

Žena iz Kine ostala je u šoku kada je videla zbog čega je trpela snažni bol u uhu, kojeg je stalno čula neobičan zvuk grebanja unutar školjke.

Naime, ona je zbog neprekidnog zvuka koji ju je iritirao ali i stvarao neopisiv bol, otišla u bolnicu gde su joj lekari iz uha izvukli živu bubašvabu koja se tu zavukla dok je ona spavala. Kako se navodi, ovaj bizarni incident se dogodio na jugu Kine, u provinciji Guangdong, a lekari su pojasnili da bi joj bubašvaba probila bubnu opnu da nije izvađena na vreme.

HTELI SU NAJBOLJE FOTKE SA VENČANJA! A završili su MOKRI DO GOLE KOŽE, istraumirani - JEDVA SU IZVUKLI ŽIVU GLAVU, pogledajte! (VIDEO)

Zbog neugodnog svraba. ona je u uho gurala štapić za uši, zbog čega je samo pogoršavala situaciju, te je na kraju ipak morala da ode u bolnicu.

– Nisam mogla da vidim šta se nalazi u uhu, ali osetila sam puzanje i grebanje – ispričala je ona za lokalne medije, prenosi Večernji list.

Lekar koji joj je izvadio bubašvabu rekao je kako mu to nije prvi put, te i da je baš nekoliko sati pre imao dva ista slučaja. Zbog toga su savetovali lokalnim stanovnicima da koriste sprej, teblete i ostalu zaštitu protiv buba i insekata, kako im ne bi ulazilu tokom noći u domove.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija