• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2020

13:45

HOROR! Ocu se ODSEKLE NOGE OD STRAHA! Bio je PREZADOVOLJAN DADILJOM, a onda je ZAVUKAO ruku u njenu TAŠNU!

Zanimljivosti

HOROR! Ocu se ODSEKLE NOGE OD STRAHA! Bio je PREZADOVOLJAN DADILJOM, a onda je ZAVUKAO ruku u njenu TAŠNU!

Podeli vest

Nije se ovome nadao!

Nije lako pronaći odgovarajući dadilju za čuvanje dece. Još je teže otkriti onu koja će pored dobre brige prema deci, hteti i da nešto skuva ili očisti po stanu.

KADA SE UDARITE OVO ODMAH NANESITE NA KOŽU! Sprečiće vam pojavu MODRICE, a sigurno ga imate u KUĆI!

Jedan otac okačio je na Redditu priču koja je postala viralna, a tiče se upravo spoznaje ko vam zapravo čuva decu.

Foto: printscreen

 

“Naša bejbisiterka je u kasnim dvadesetim godinama. Pazi na dvoje male dece od 3 i jedne godine, radi između 10 i 20 sati nedeljno kod nas. Bili smo od početka zadovoljni s njom. Jednom kad je trebalo da joj platim za smenu bila je u gužvi oko naše dece, pa me je zamolila da joj samo ubacim novac u tašnu. Kad sam je otvorio primetio sam ličnu kartu koja uopšte nije odgovarala njenom opisu. Prestravio sam se”, napisao je otac.

NE MOŽE HRVATSKA GLUMICA DA...Lidija Vukićević ŽESTOKO OPLELA - Demantovala NASLOVE stare DVE DECENIJE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija