• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: prva.rs

22.08.2020

11:01

PRIVLAČE SREĆU KAO MAGNET! Ako ovih PET predmeta unesete u kuću baš SVE ĆE VAM IĆI OD RUKE!

Zanimljivosti

PRIVLAČE SREĆU KAO MAGNET! Ako ovih PET predmeta unesete u kuću baš SVE ĆE VAM IĆI OD RUKE!

Podeli vest

U svakom domu bi trebali da se nađu ovi predmeti. Prema pravilima feng šuija, oni donose sreću i protok pozitivne energije. Proverite da li imate ovih 5 u svom domu. Ako je odgovor ne, obavezno ih nabavite

1. Potkovica

Možete da ih pronađete svuda, a verovatno ste ih kod nekoga u kući i videli, ali da li znate zašto se smatraju amajlijama sreće? Tradicija seže još u davnu Irsku i njihove legende i priče.

OVAJ ZADATAK JE NAPRAVIO POMETNJU NA INTERNETU! Znate li vi tačno rešenje?

Neki kažu da će ona isterati sve loše iz kuće, a neke legende tvrde da će držati zle ljude podalje. Šta god da je istina, postavite je iznad ulaznih vrata kako bi štitila domaćinstvo.

2. Simboli kornjače

Baš kako se u Irskoj veruje da je potkovicu dobro imati u kući, tako se prema pravilima feng šuija veruje da kornjača štiti dom i veoma je jak simbol. Bilo da se radi o pravom oklopu kornjače ili plastičnoj verziji, ona bi trebalo da bude jak čuvar doma, a stavlja se kod ulaznih vrata.

3. Bambus

Kineska kultura objašnjava bambus kao biljku koja je integralni deo svakog doma. Kako bi dobra energija kružila , ova biljka mora da zauzme mesto u vašem domu. Savet je da se čuva u dnevnom boravku.

4. Crvena boja

Crvena boja se u nekoliko kultura povezuje sa dobrom srećom. Kinezi Novu Godinu uvek čekaju obučeni u crveno i u crvene koverte stavljaju novac. U Indiji mnoge mlade nose crvene haljine kao simbol čednosti i prosperiteta. Vaza ili tepih u crvenoj boji biće dovoljni da vas zaštite.

5. Žir

Bilo da ga držite u posudi ili na prozoru, prema tradiciji severnih zemalja Evrope on će vas štititi i dati vam snagu jaku kao drvo na kojem žir raste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija