• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr

29.08.2020

12:50

SUPRUGA MI JE PODVALILA TREĆE DETE! Sa drugaricom je skovala plan, ostala TRUDNA, a onda sam doneo ŠOK ODLUKU

Zanimljivosti

SUPRUGA MI JE PODVALILA TREĆE DETE! Sa drugaricom je skovala plan, ostala TRUDNA, a onda sam doneo ŠOK ODLUKU

Podeli vest

Ispovest muškarca koji se osetio izdanim i zarobljenim jer je supruga bez njegovog znanja 'radila' na trećem detetu, otkrio je kako je to sve uradila

U poruci koju je objavio na Reddit's Relationship Advice forumu anonimni suprug tvrdi je da je njegova supruga protiv njegove želje ostala trudna s trećim detetom.

ČIM MOJ DEČKO ZASPI, UZIMAM MOBILNI U RUKE! Raskinuo bi sa mnom KAD BI ZNAO ŠTA RADIM, ali to je...

Muškarac (34) objasnio je da je želeo samo jedno dete, ali je  supruga koja je jedinica i insistirala je da njihovo dete ima sestru ili brata. Lložili su se na kraju  da će imati dvoje dece kako bi imali i dovoljno novca za povremena putovanja i zajedničke izlete.

Međutim, kad je njihovo drugo dete, sinčić, napunio godinu dana, supruga je priznala da je zapravo oduvek želela četvoro dece i da bi trebalo da pokuša da dobiju makar još jedno. On se s tim nije složio, posvađali su se i nekoliko dana nisu razgovarali. Pomirili su se i pao je i s*ksa. On tada toga nije bio svestan, ali je ostala tada trudna sa trećim detetom.

- Došao sam kući s posla dok su deca bila kod deda i bake. Supruga me dočekala s velikim osmehom na licu i pokazala mu pozitivan test za trudnoću, plešući od radosti. Primetila je da izraz na mom licu nije bio toliko oduševljen i počela je da viče na mene. Optužila me da je ne podržava, da je svako dete Božje čudo i da bi trebalo da budem zahvalan. Rekao sam joj da mi je žao, zagrlio sam je i izjavio da sam oduševljen zbog prinove - piše muškarac.

Kad je supruga srećnu vest podelila i sa drugima, postao je sumnjičav jer se sve činilo nekako kao da je već dugo vremena planirala trudnoću. Zato sam sve istražio.

- Dok je spavala, uzeo sam kondome iz fioke i stavio ih pod vodu. Bili su probušeni. Uzeo sam njen telefon i otkrio da ima šifru, što mi je bilo čudno. Međutim, kako ona nema baš neku memoriju, bio sam siguran da je postavila jednostavnu šifru pa sam pokušao s njenim rođendanom. Uspeo sam da otključam mobilni. Pogledao sam poruke i pronašao prepisku s najboljom prijateljicom. Moja supruga joj se požalila da me nikako ne može privoliti da imamo još dece, a prijateljica joj je dala savet kako treba da uradi i ona se složila da više neće uzimati kontracepcijsku pilulu - nastavio je priču.

- Odmah sam je probudio i pitao je li njena trudnoća zaista Božje čudo. Pogledala me srnećim pogledom i počela da plače - piše prevareni suprug, tvrdeći da su se posvađali, ali i da je supruga je insistirala da je trudnoća njen izbor bez obzira je li ili nije uzela pilulu i da ukoliko on ne želi više dece, trebalp je da ode na vazektomiju. Na kraju je suprugu je izbacio iz kuće i ona je otišla kod svojih roditelja.

Muškarac je potom objasnio da se žena vratila doma kako bi bila sa decom, ali ne zna šta da radi dalje.

- Što da radim? Ostanak kod kuće s njom za mene je dovoljno užasan i ne znam da li je zbog svega ostavim. Više joj ne verujem. Izdala me je. Ljut sam, ali ona čeka još jedno moje dete - zaključuje on tražeći savet.

Poruka je postala viralna, a komentiralo ju je više od 1.000 ljudi.

"To je velika izdaja i iz moje perspektive, razlog za razvod. Dete je velika emotivna, fizička i financijska odluka koja uključuje oba partnera. Ona je sebična i manipulativna", "Za mene je to 100 posto razlog za razvod. Laže i manipuliše koristeći se decom. Tome se ne bih vraćao", "Ovo je oblik zlostavljanja. Razgovaraj sa advokatom i potraži psihijatra. Ovo nije u redu!, samo su neki od komentara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija