• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.09.2020

09:13

(FOTO) DOMAĆI ZADATAK KOJEM SE SMEJE SRBIJA Dečak opisao kako je proveo leto, a onda na kraju NAPISAO OVU REČENICU

Zanimljivosti

(FOTO) DOMAĆI ZADATAK KOJEM SE SMEJE SRBIJA Dečak opisao kako je proveo leto, a onda na kraju NAPISAO OVU REČENICU

Podeli vest

Nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija sastava đaka koji je imao vrlo iskren i realan odgovor na temu učiteljice: "Doživljaj sa letnjeg raspusta".

"Letnji raspust sam proveo u skladu sa željama Kriznog štaba. Nigde nisam išao, nisam se družio. Nosio sam masku i držao distancu. Ovo leto želim što pre da zaboravim".

Foto: printscreen Twitter

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bubasvaba

pre 3 godine

Nerazumem sta je ovde smesno ???? . Trebalo je da se druzi i zarazi i provede letnji raspust u nekoj od kovid bolnica . Ali srecom nije a napisao je krajnje iskreno i da su svi tako provodili dane nebi bilo mrtvih a ni bolesnih od kovid 19 .

Rajzen

pre 3 godine

Domaći je očigledno uradio neko stariji. Mamina frustracija državom ili školom nije opravdana, jer smo svi u ovome, čitav svet.

dzudza basadzija

pre 3 godine

MENI RUKOPIS LICI NA ODRASLOG DJAKA?NIJE LOSE OSTATI DETE,PA U TO IME SLATI PORUKE ODRASLIMA...MENI LICNO,JE SUMNJIVO...MOZDA CE ME STRUCNI OPOVRGNUTI...???A CINJENICA DA JE LETO MNOGIMA "PROPALO",OSTAJE....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija