• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zena.blic.rs

19.09.2020

18:39

GAZE TRIDESETU, A JOŠ UVEK SU DEVICE! Imale su momke, ali ne i S*KS! Evo sa kakvim problemima se suočavaju NEVINE DEVOJKE!

Zanimljivosti

GAZE TRIDESETU, A JOŠ UVEK SU DEVICE! Imale su momke, ali ne i S*KS! Evo sa kakvim problemima se suočavaju NEVINE DEVOJKE!

Podeli vest

Nije im svejedno.

Nevina u tridesetim godinama? Šta sa njom nije u redu? Verovatno je sve OK, ali teško da biste mogli da izbegnete ovo pitanje ako ste i vi u tim godinama, a još niste probali čari s*ksa. Dunja i Marija nisu, i evo sa čim se suočavaju kada otkriju svoju tajnu.  

Zašto sam sama? Reći ću vam, ali ne znam da li će vam se svideti odgovor

E, tu upada moja drugarica Dunja.

Išle smo zajedno srednju, znamo se od 15 godina i zajedno stigosmo do 27. I znam da je Dunja, sada diplomirani profesor engleskog jezika, divna devojka. I lepa je. Godinama je igrala  odbojku  i to se na njenom telu vidi. Ima plavu kosu i tople tamne oči. Ali nema dečka. Nikada ga nije imala. Šta sa njom nije u redu?

AKO OVAKO JEDETE KUVANI KUKURUZ, GREŠITE! Japanska metoda postala HIT U SVETU - uživajte na pravi način, a da se NE UMUSAVITE (VIDEO)

 

Foto: printscreen

USVOJILI ČETVORO DECE, PA DOBILI OVU VEST! Život im se promenio iz korena, NISU NI SANJALI DA ĆE IM SE OVO DESITI!

To me često pitaju ono koji znaju da sam nevina, ali sa mnom je sve u redu, stvarno. Samo nikad nisam spavala sa nekim dečkom. Izlazila sa momcima jesam, ali bi se sve završavalo na nekoliko izlazaka. Nikda nisam bila u ozbiljnijoj vezi. Zato sam i prestala da govorim ljudima bilo šta. Doduše, više me niko ni ne pita, jer imam 27 godina, pa se pitanje o nevinosti i ne postavlja - kaže Dunja.

Konkretan razlog zbog kog je Dunja i dalje devica ne postoji. Najčešća predrasuda je da su u pitanju povučene osobe, ali to ne mora da bude slučaj. Ni manjak prilika nije njena priča, jer znam da ih je bilo.  Prosto se nije desilo.

Drugarice koje znaju njenu "mračnu tajnu" su OK, ali kada treba da se poveri muškarcu... Dešavalo se da je pitaju da li je "normalna", kako ti ne nedostaje, ali i da je shvate kao trofej. Muška sujeta je po tom pitanju ogromna, a biti "prvi" za većinu muškaraca...pa kao prvo mesto na Svetskom prvenstu u fudbalu. Zato je kod Dunje nadvladao strah. Sada se već plaši da bi mogla da "padne" u pogrešene ruke.

Foto: Shutterstock

- Sada imam problem. Pre nekih mesec dana postala sam bliska sa  kolegom, koga, iskreno, nisam ni primećivala ranije. Sve je počelo da vodi ka tome da sam počela da razmišljam da bi trebalo da mu kažem da sam nevina, ali ne znam kako to da uradim. Plašim se njegove reakcije, posebno jer je on stariji od mene, a i zato što niko od mojih prijatelja u firmi to ne zna. Možda je to glupo, ali ne bih volela da iko to sazna. Svesna sam da nemam čega da se stidim, ali isto tako, verujem da bi me posmatrali kao čudaka - kaže Dunja.

Isti problem ima i Marija (31). Kaže da bi je bilo sramota da se to sazna.

Na pitanje zbog čega, isti odgovor. Strah od osude i znatiželjnih pitanja.

Marija je bila u vezi kada je imala 19 godina, ali nakon nekoliko meseci čekanja dečko je ostavio. Nakon toga izlazila je sa momcima, ali prošlo je dosta vremena do trenutka kada se ponovo upustila  u vezu. I tada je doživela da dečko sa kojim je bila tri meseca, raskine sa njom zbog toga što je devica. Rekao joj je da “ne može on nju da uči”... A onda je pitao “šta si čekala do sad?”. A na pomen teme, koju rado preskače, pitali su je nekoliko puta i da li je lezbijka.

Da li je za osudu biti nevin u tridesetim? Naravno da nije. Ali nam je nekako to danas neobično da čujemo. Devičanstvo nije u modi. Nevinost se danas gubi u srednjoj školi, možda čak i krajem osnovne.

A meni je to tužnije nego manjak nežnosti i ljubavi koji ovim ljudima fali. Nisam pristalica ni čekanja u nedogled, jer život je jedan, a s*ks je lepa stvar, ali nema potrebe da gledamo na sat. Ili pravimo kalendar. Ako to uradiš onda kada želiš, nigde nisi požurila, nigde nisi zakasnila. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija