• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2020

13:50

OVA ŽENA JE ZALJUBLJENA U LUSTER! Tužila je JEDAN DNEVNI LIST,  a pravi SKANDAL je nastao kada je IZGUBILA spor ZBOG OVOGA!

Zanimljivosti

OVA ŽENA JE ZALJUBLJENA U LUSTER! Tužila je JEDAN DNEVNI LIST, a pravi SKANDAL je nastao kada je IZGUBILA spor ZBOG OVOGA!

Podeli vest

Šokantno!

Britanka Amanda Liberti izgubila je spor na sudu, pošto je tužila tabloid San za kršenje kodeksa pisanja o seksualnim orijentacijama osoba. Amanda je, naime, već nekoliko godina u seksualnoj i emotivnoj vezi sa svojim 92-godišnjim lusterom!

SVI ZNATE ZLATANU, a ćerka glumice je MLADA NADA NAŠEG GLUMIŠTA - Ovako izgleda i bila je deo OVE SERIJE!

Priča o njenoj neobičnoj seksualnoj orijentaciji proširila se do te mere da je i kolumnistkinja tabloida San Džejn Mur pisala o Amandi i čudnoj potrebi da se veže seksualno za objekte u kući.

Ženu iz Lidsa je taj tekst povredio, pa se obratila Britanskoj nezavisnoj organizaciji za standarde štampe (Ipso) te je s njima udruženo tužila San zbog diskriminacije. Na njeno veliko iznenađenje, na sudu su izgubili spor.

Ipso je kao glavni argument naveo Član 12 u novinarskom kodeksu gde se kaže da je kažnjivo pežorativno ophođenje novinara prema seksualnoj orijentaciji druge strane.

Advokati lista San pozvali su se na isti Član 12 naglasivši da se u njemu kazna odnosi na vređanje seksualne orijentacije jedne osobe prema istom polu, suprotnom polu ili oboje, ali NE i prema objektima, u ovom slučaju – lustera.

NAŠ GLUMAC OŽENIO STUDENTKINJU! Objavili ZAJEDNIČKU fotku, pa pokazao 32. GODINE MLAĐU suprugu! (FOTO)

Sud je na kraju stao uz San uz komentar da Član 12 pruža zaštitu pojedincima u odnosu na njihovu seksualnu orijentaciju prema drugim osobama, a ne prema predmetima.

Kako Amanda provodi godine sa svojim partnerom – lusterom, i zašto je zbog toga godinama tema u mnogim reportažama na Ostrvu, pogledajte u prilogu iznad.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija