• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

14.10.2020

11:12

ŠOK! Upala kod dečka na POSAO U VENČANICI i viknula: MATIČAR JE TU, potpisuj sada ili...

Zanimljivosti

ŠOK! Upala kod dečka na POSAO U VENČANICI i viknula: MATIČAR JE TU, potpisuj sada ili...

Podeli vest

Mnogi su u ovoj 2020. godini bili suočeni sa odlaganjem venčanja i drugih proslava, te ih ostavili za neki drugi, srećniji trenutak. Međutim jedna devojka očigledno nije više imala živaca da čeka i trpi stalna odlaganja sopstvenog venčanja, ali u njenom slučaju od strane verenika

Ona je uzela stvar u svoje ruke i odlučila da se venčanje održi po svaku cenu, ne birajući mesto.

Naime, u robnoj kući Target u Las Vegasu, prolaznici su snimili mladu u venčanici sa sve maskom, koja je jurila okolo i tražila radnju svog verenika. Buduća mlada nije bila sama, imala je sve bitne osobe za održavanje venčanja, sveštenika, kuma i tip top sređenu deverušu.

Korisnik TikToka @boymom_ashley objavio je u petak dvodelni video, na kom prikazuje odlučnu buduću mladu kako maršira prolazima Targeta, tražeći svog verenika, rešena da se uda, sad ili nikad!

Mladoženja je, nakon što ga je verenica pronašla, ne znajući šta ga tačno čeka, ostao zatečen. Nije mogao verovati šta čuje. Verenica mu je jasno predstavila šta od njega želi:

Foto: Pixabay

-Imam verenički prsten na ruci več dve godine, sada je vreme da sve to ozvaničimo ili raskidamo. Prosto je, venčaćemo se sada ili nikada!

Kada je primetila da je veliki broj ljudi snima, okrenula se prema kamerama i poručila - Ćao ljudi, samo ga teram da se konačno skrasi.

Budući mladoženja je, nakon cele situacije uspeo samo da zamoli mladu, da razgovor nastave van prodavnica i kamera.

Par i njihovo društvo je napustilo prodavnicu, a osoba sa Tik Toka nije uspela snimiti i treći deo, gde bismo saznali da li je mladi par sada u braku ili ipak nije.

Nije sigurno da li je ovo bila samo mala zanimljiva nameštaljka za zasmejavanje mase i sticanje popularnosti, svakako mnogi su prekomentarisali da prisilan brak i nije bas najbolja ideja.

Mi ipak u svakom slučaju želimo mladom paru puno sreće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija