• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BuzzFeed

03.12.2020

16:20

Uključila je kameru i zaplesala, A ONDA JE NA VRATIMA UGLEDALA NEPOZNATOG MUŠKARCA! Pretrnula je od straha - OVAJ VIDEO JE POGLEDALO 40 MILIONA LJUDI!

Zanimljivosti

Uključila je kameru i zaplesala, A ONDA JE NA VRATIMA UGLEDALA NEPOZNATOG MUŠKARCA! Pretrnula je od straha - OVAJ VIDEO JE POGLEDALO 40 MILIONA LJUDI!

Podeli vest

Dok je snimala video za Tik Tok u kuću joj je upao nepoznati muškarac, koji ju je kasnije se ispostavilo pratio duže vreme.

Incident se dogodio 22. novembra oko 22 časa. Hannah Viverette se odmarala u svom stanu. "Volim da meditiram i plešem. Često postavim telefon da snima dok to radim" ispričala je 25-godišnjakinja iz Marylanda.

Nakon otprilike 15 minuta plesa Hannah je čula kako se pomeraju vrata balkona. U početku je mislila da je to vetar, sve dok nije bolje pogledala i ugledala čoveka kako stoji na balkonu. Snimak je objavila na TikToku, a dosad je pregledana skoro 40 miliona puta.

"Sve je stalo. Očekivala sam da će čak izvući nešto iz džepova jer nije vadio ruke iz džepova dok je zurio u mene i mrmljao stvari koje nisam mogla razumeti", prisetila se. 

Foto: printscreen Tik Tok hrviverette

Počela je vikati, na što je on pobegao, a ona se zaputila kod komšije i zvala 911. Policija je stigla nakon 40 minuta te su veoma brzo otkrili o kome je reč pošto je Hannah muškarca već viđala.

"Videla sam ga mnogo puta, ali samo u svom stambenom naselju. Nisam znala gde živi, ​​nisam mu znala ime, nisam znala ništa o njemu. Znam samo da je često nosio radnu odeću i da je uvek vozio beli kamion", rekla je i dodala da se i tad čudno ponašao prema njoj, zbog čega joj je bilo neprijatno.

"Zurio je u mene i trudio se da ja to prietim. Kao da je uživao u tome što se plašim" kaže devojka.

Foto: printscreen Tik Tok hrviverette

Nakon incidenta shvatila je da živi u zgradi preko puta njene, a policija ga je privela na razgovor. On je rekao da se popeo na balkon, ali je tvrdio da ga je ona pozvala.

Prenoćio je u ćeliji i biće uskoro izvačen iz stana, a do  te će biti izbačen iz stana. No u njemu će. decembra živeće preko puta nje, što je jako zabrinjava. 

Nakon incidenta Hannah se prisetila događaja koji se dogodio par meseci ranije. 

@hrviverette

That moment when you’re recording yourself dancing and your stalker climbs your second story balcony to break in. ##realshit ##scariestmomentofmylife ♬ original sound - Hannah v.

"Otprilike mesec dana nakon useljenja, probudila sam se usred noći i pronašla nekii notes pored kauča koji stoji kod mojih ulaznih vrata"

Notes je izgledao kao da pripada domaru ili osobi zaduženoj za održavanje zgrade pa je otišla u agenciju od koje je iznajmila stan i pokušala proveriti da li je neko od zaposlenih bio u njenom stanu.

Rekli su joj da prepoznaju jedno ime u notesu, ali nisu dali jasan odgovor. Promenili su joj bravu i uzeli notes. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija