• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

25.12.2020

23:09

Umesto maske stavio je OVO NA GLAVU, umalo se nije ugušio! ON JE HIT NA INTERNETU I ŽIVI U BEOGRADU! /FOTO/

Zanimljivosti

Umesto maske stavio je OVO NA GLAVU, umalo se nije ugušio! ON JE HIT NA INTERNETU I ŽIVI U BEOGRADU! /FOTO/

Podeli vest

Pandemija koronavirusa napravila je pravi haos u svetu. Svakodnevni život je gotovo potpuno promenjen, a nova "normalnost" jeste nošenje zaštitnih maski kako bi se širenje ove opake bolesti zaustavilo.

Zatvoreni prostori, skupovi, grdski prevoz oznalčeni su kao najrizičniji za širenje bolesti, pa je gotovo nezamislivo videti savesnog građanina bez zaštitne maske na licu. Ruku na srce ima i onih koji se ne pridržavaju propisanih mera i na taj način ugrožavaju i svoj i živote ljudi u svojoj okolini.

Ipak, svakome od nas se desilo da u brzini i žurbi zabravimo masku, a jedan takav primer iz gradskog busa nasmejao je mnoge.

Stariji gospodin je očigledno zaboravio masku kod kuće, a po svemu sudeći savest mu nije dala da "nezaštićen" uđe u prevoz, te je na svoje lice stavio plastičnu kesu i tako postao viralni hit na internetu.

Foto: Facebook printscreen/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

Kesa umesto maske

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija