• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2021

13:02

MAČKE OSEĆAJU BOLEST VLASNIKA! Ako nanjuše temperaturu ili nešto teže, one će uraditi OVO

Zanimljivosti

MAČKE OSEĆAJU BOLEST VLASNIKA! Ako nanjuše temperaturu ili nešto teže, one će uraditi OVO

Podeli vest

Da li ste primetili da su mačke uvek mirne i tihe? Stvar je u tome što su one u trajno meditativnom stanju

Zbog toga što je mačji mozak u stalnom stanju smirenosti, zato ova životinja može da "nanjuši"

Naše telo se neprestano menja. Dišemo, krv nam prolazi venama, a u telu se neprestano proizvode hormoni. Ako ne naruši normalan rad tela, oslobađa se supstanca koju mačka odmah registruje. Zbog toga se veruje da mačke osećaju prisustvo bolesti kod vlasnika.

Sada će verovatno vlasnici mačaka reći da je to nemoguće jer mačke ne reaguju ni kada ih pozovu, a kamoli šta drugo. Ali morate da znate da mačke nisu psi, i one rade ono što one žele.

Ako imate grip ili prehladu, mačka će stalno biti u vašoj blizini. Verovatno ćete misliti da vaš kućni ljubimac ovako pokazuje ljubav, ali mačka jednostavno samo koristi vašu toplotu.

Foto: Pixabay

Mačke osećaju bolest vlasnika

Postoje ljudi koji su tvrdili da su im mačke pomogle da otkriju rak.  Trenutno ne postoje istraživanja koja bi potvrdila ovo, ali jedan čovek iz Kanade je pričao kako mu je mačka pomogla da otkrije rak pluća. Danima je tražila da leži na njegovim grudima.

Jedna žena iz Tenesija je odlučila da ode na pregled jer je njena mačka neprestalno spavala na njenoj dojci. Kasnije se ispostavilo da je imala rak dojke.

Bez obzira da li verujete u ove priče ili ne, verujte da su mačke veoma inteligentne životinje - toim niko ne može osporiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Suprotno

pre 3 godine

Moja majka je imala, i umrla od karcinoma zucne kese. Ceo zivot imali smo macke u kuci, pamtim kao dete, a sada sam odavno prebacio 60. Poslednjih majcinih 23 dana, po povratku iz bolnice, macka je usla jedanput u kucu, skocila majci mojoj, u krilo, (po povratku iz bolnice, od 4 meseca), namestala se tu. Bila je mozda par minuta, nikako da se sredi, skocila na pod, izasla iz kuce i otisla. Moja majka je preminula posle 20-ak dana, mcka se vise nikada nije vratila u kucu. To je bilo pre, evo 24. godina. Nemojte pricati price, sarene laze.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija