• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: klix.ba

04.03.2021

13:25

OVO JE ZAPA - najstilizovanija MAČKA na INSTAGRAMU - GUČI i ŠANEL se otimaju oko nje, a pogledajte i ZAŠTO /FOTO/

Zanimljivosti

OVO JE ZAPA - najstilizovanija MAČKA na INSTAGRAMU - GUČI i ŠANEL se otimaju oko nje, a pogledajte i ZAŠTO /FOTO/

Podeli vest

Instagram obiluje fotografijama zanimljivih kućnih ljubimaca, ali i drugih životinja koje vas mogu oraspoložiti. Mačka Zapa je jedna od njih i pozira kao pravi profesionalac, a njena vlasnica brine za svaki njen outfit koji ostavlja bez teksta

Zapa sa svojom vlasnicom Lanom Vermigen živi u Nizozemskoj, a Instagram profil zappa_the_cat je nastao sasvim slučajno.

Prema rečima vlasnice, dok je Zapa bila još mače, stalno ju je fotografisala, a povremeno je objavljivala fotografije na svom Instagram profilu.

 

 

Nakon veoma zanimljivih reakcija ljudi koji su hteli više fotografija ove preslatke i stilizovane mačke, Lana je odlučila Zapi napraviti Instagram profil. Danas zappa_the_cat ima 115.000 followersa, koji su oduševljeni Zapinim pozama i modnim kombinacijama.

Zapa ima prepun ormar šik odeće, a na Instagramu se može videti kako nosi brendove kao što su Supreme, Šanel ili čak Guči.

 

 

Međutim, najveću pažnju privlači spoj boja i kreacija koje variraju od ružičastog džempera, naočara za sunce drečavo plave boje, do mornarske majice na pruge.

Vlasnica Zapu opisuje kao super znatiželjnu i vrlo društvenu macu koja se veseli svakom ko ih poseti.

Zapu je Lana počela oblačiti vrlo rano pa se ona navikla na odeću i ne smeta joj, u suprotnom je ne bi, kako je rekla, ni oblačila.

 

 

Iako još nije jasno koliko se puta moraju slikati da bi napravili fotografije koje bi donele dobre rezultate na Instagramu, ova mačka deluje kul i skoro pa nezainteresovano za ono što se dešava oko nje, piše Pop Sugar.

Odeća i modni dodaci joj stoje kao saliveni, kao što možete videti na slikama.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ne zna se ko je blesaviji

pre 3 godine

ona sto to radi ili oni koje reklamiraju

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija