• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts

05.08.2021

12:26 >> 07:07

Odvezao auto kod majstora, a kada je kasnije pogledao snimak iz kola,  BIO JE ŠOKIRAN ONIM ŠTO JE VIDEO

Pixabay

Zanimljivosti

Odvezao auto kod majstora, a kada je kasnije pogledao snimak iz kola, BIO JE ŠOKIRAN ONIM ŠTO JE VIDEO

Podeli vest

Srećković iz San Franciska preuzeo je svoju novu „korvetu“, ali je ubrzo odvezao kod mehaničara zbog sitne prepravke. Kada je preuzeo odlučio je da za svaki slučaj pregleda kameru sa kontrolne table.

Vlasnik „korvete“ rekao je za portal The Drive da je mehaničar, osim što je uradio prepravku, odlučio i da se malo provoza.

 za svaki slučaj pregleda kameru sa kontrolne table.

Vlasnik „korvete“ rekao je za portal The Drive da je mehaničar, osim što je uradio prepravku, odlučio i da se malo provoza.

Isprva se vlasniku činilo da je mehaničar samo izvezao njegovog ljubimca da proveri da li je sve u redu, ali se onda kontrolna vožnja pretvorila u trku po ulicama.

Trku u kojoj je „korveta“ dostizala brzinu od 240 kilometara na čas i preticala automobile na putu.„Nikad nisam video ništa slično. Bio sam šokiran, posebno zato što sam čekao 11 meseci na ova kola. Mogao sam da ih izgubim. Još gore, mogao je on (mehaničar) da pogine ili ubije druge ljude. Neverovatno“, rekao je vlasnik za portal The Drive.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija