• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/Informer.rs

10.11.2021

14:15

ŠTA IZBOR KUĆNOG LJUBIMCA GOVORI O VAMA? Pse vole emotivni ljudi, a mačke...

Pixabay

Zanimljivosti

ŠTA IZBOR KUĆNOG LJUBIMCA GOVORI O VAMA? Pse vole emotivni ljudi, a mačke...

Podeli vest

Izbor omiljenog kućnog ljubimca puno otkriva o vašoj ličnosti

Na primer ako želite da udomite psa, to pokazuje da ste emotivni. Pas voli i privržen je svom vlasniku apsolutno i uvek, ceo svoj život. Svaki dan koji pas provodi sa vama je najsrećniji u životu vašeg psa. Ne kaže se bez razloga da je pas najbolji čovekov prijatelj. Oni poštuju i cene svog vlasnika, čime dokazuju da da vas niko nikada neće voleti koliko vaš pas.

Mačka – mačka ne zahteva tu količinu pažnje koliko pas, dokle god joj obezbeđujete dovoljno hrane mačka uglavnom može sama. Zbog toga što se o njoj ne morate preterano mnogo brinuti ukoliko maštate da nabavite mačku bezbrižni ste.

Foto: Pixabay

Mačka ne zahteva tu količinu pažnje koliko pas

Ribice – imate strah od obaveza. Ribama je zaista neophodna minimalna briga, pa nisu velika obaveza.

Zmija – ukoliko posedujete zmiju ili maštate da je posedujete kao kućnog ljubimca neustrašivi ste. Vi ste osoba uvek spremna za nove avanture, i retko čega se bojite.

Hrčak – ukoliko maštate o hrčku, zabavna ste osoba. Kao što hrčak obožava točak koji se vrti i da se oko njega nešto stalno dešava takvi ste i vi, volite zabavu i često se smejete.

Egzotične životinje – Ukoliko ste ljubitelj egzotičnih životinja za vas se može reći da ste pomalo hladnokrvni. Egzotične životinje je nešto pripitomiti, njima više odgovara njihovo prirodno okruženje nego zatvorenost između četiri zida.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 2 godine

Da macka ne trazi brigu ,negu,ljubav itd.kao pas mogu da govore ljudi koji nemaju iskustva sa zivotinjama.Macka zahteva 24sata paznje.Kad odete na posao ona vas celog zivota trazi: otvara orman i sve vadi napolje,nema vas tu trazi dalje na svim mogucim mestima i od te potrage ne odustaje nikad,ako ste bili grubi prema njoj ona ce da vas kazni,popiski se mimo svog wc-a,nece da jede stalno istu hranu,ako ste pomazili neku drugu macku,tesko vama,kaznjavace vas ceo dan,ja moja dva macora izvodim u setnju svaki dan jednog pa drugog u bastu ispred zgrade i prodje dva sata dok oni sve isproveravaju da li je tu neprijatelj povredio teritoriju itd.Moja drugarica izvede psa kad dodje kuci on obavi sto treba i idu kuci pas je zadovoljan,macka nikad nije zadovoljna,uvek ima nove i nove ideje.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17