• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

07.03.2019

09:30

ANĐELINA DŽOLI PROGOVORILA O RAZVODU: Bredova zavisnost od alkohola je postala problem i počeo je da gubi prilike u Holivudu!

Showbiz

ANĐELINA DŽOLI PROGOVORILA O RAZVODU: Bredova zavisnost od alkohola je postala problem i počeo je da gubi prilike u Holivudu!

Podeli vest

Glumica Anđelina Džoli dala je jedan od retkih intervjua za Entertainement Today u kojem je pričala o svom novom biznisu, ali i o razvodu od Breda Pita

Mnogi se pitaju kako Anđelina uspeva da održi tako vitku građu već godinama, a njena tajna je zapravo njen novi biznis. 

Reč je o proizvodu Keto Pure koji je dodatak ishrani ili suplement koji pomaže pri gubitku kilograma i daje vam energiju. 

 - Ceo život sam bila opterećena da održim kilažu i mladolikost zbog pritiska u Holivudu. Konačno sam uspela da pokrenem ovaj biznis u kojem su uključene samo žene, a naš proizvod može da kupi svako po razumnoj ceni - rekla je Anđelina. 

Na pitanje da konačno stane na put svim nagađanjima vezanim za razvod od Breda Pita, glumica kaže: 

Foto: Reuters



 - Veza nikada nije crno-bela i dok postoji milion stvari koje Bred i ja nikada nećemo videti na isti način, razlike u vaspitavanju dece su nas najviše naterale da se rastanemo. Njegova zavisnost od alkohola je postala problem i počeo je da gubi prilike u Holivudu. Čak je bio ljubomoran što mu nisam dozvolila da promoviše moj biznis. Ipak, on je otac moje dece i ne želim previše da pričam -  rekla je Anđelina. 

Glumica je dodala kako je od samog početka želela da biznis Keto Pure bude samo njen posao, pa se Bred osetio odbačenim od prvog dana. 

"Nisam osećala obavezu da marim kako će se on osećati u mojoj ambiciji. On je dobro znao koliko sam želela da uspem i da sam uložila celo svoje srce da napravimo savršen produkt.“


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija