• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Entertainment Tonight/informer.rs

05.04.2019

16:43

PAZI, BRED GA IZDUVAO! Već 10 godina sam bez partnera, muškarci me se plaše!

Showbiz

PAZI, BRED GA IZDUVAO! Već 10 godina sam bez partnera, muškarci me se plaše!

Podeli vest

Šarliz Teron (43) je već neko vreme u potrazi za emotivnim partnerom, ali ističe da nema zainteresovanih. Glumica je u emisiji Entertainment Tonight, između ostalog, istakla i da uopšte nije lako naći nekoga sa kim bi makar izašla na sastanak

- Već 10 godina sam singl. Iznenađujuće sam slobodna - kaže lepa glumica koja trenutno promoviše svoj novi film "Long Shot". Ovo takođe nije prvi put da Šarliz ovako otvoreno govori o ovome. Glumica je iznenađena da muškarci i dalje na neki način zaziru od nje. Ona je pre svega jaka i snažna žena u jednoj muškoj industriji i nikada nije strepela od toga da iskaže svoj stav. 

(FOTO) SEKSI OBLINE U PROZIRNOM VEŠU! Pevačica nabacila 15 kilograma viška, pa pokazala čime raspolaže!



- Ne znam ni kako mi muškarci uopšte odgovaraju na pitanja. Mnogo ih plašim - potvrdila je ona u jednom intervjuu. Ona to uglavnom priča sa određenom dozom humora i bez pardona.

 

 

- Ipak treba imati hrabrosti da sedneš ispred mene - kaže ona kroz smeh. 

(VIDEO) KAKO VAM SE ČINI? Stiže nastavak filma o Džokeru



Poslednja veza dobitnice Oskara je bila sa Šonom Penom, a pre njega se zabavljala sa još jednim glumcem, Stjuartom Taunsendom. Povezivali su je sa još nekim glumcima (Bredom Pitom), ali ona je uglavnom negirala takve navode. 

 

 


Šarmantna glumica je majka dvoje usvojene dece, Džeksona (7) i Avgust (3).

 

 

(VIDEO) OTKRIO SVE O VEZI SA KOLEGINICOM! Stefan Živojinović o odnosu sa Milicom!

- Obožavam svoju decu. Niko ne može da me nasmeje kao oni. Promenili su mi život, ali ponekad mi dođe da izađem iz sopstvene kože. Hvala bogu da moja majka živi u istoj ulici kao ja, i da je njihova baka uvek spremna da uskoči kad zatreba - ističe Teronova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija