• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

19.04.2019

15:37

(FOTO) RAZGIBANA KAO BALERINA! Poznata pevačica vežbala u TESNIM HELANKAMA, a onda PODIGLA NOGU u nebesa!

Showbiz

(FOTO) RAZGIBANA KAO BALERINA! Poznata pevačica vežbala u TESNIM HELANKAMA, a onda PODIGLA NOGU u nebesa!

Podeli vest

Čuvena američka pevačica Nikol Šerzinger odlučila je da pokaže svojim pratiocima kako vežba, a mnogi su ostali bez teksta kad su je videli u veoma provokativnom izdanju, tačnije pozama

Pevačica Nikol Šercinger jedna je od najatraktivnijih i najlepših žena na planeti. Svoju figuru dovela je do savršenstva, pre svega zahvaljujući treninzima.

Foto: Instagram/Nikol Šerzinger

(VIDEO) NAJBOLJI FRAJER NA SVETU se nakon 7 godina OBRIJAO, NIKO GA NE PREPOZNAJE!

Nikol se pohvalila na Instagramu da je posetila teretanu i objavila nekoliko kadrova na kojima se vidi da naporno vežba.

Foto: Instagram/Nikol Šerzinger

(VIDEO) KAKO VAM SE DOPADA? Kraljica popa objavila prvu pesmu i najavljuje album!

Bivša članica grupe "Pussycat Dolls" je u jednom trenutku pokazala i koliko je razgibana, što je mnoge ostavilo bez reči.

Foto: Instagram/Nikol Šerzinger

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17