• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

20.04.2019

11:59

(FOTO/VIDEO) MOJ SIN JE USTVARI DEVOJČICA! Šarliz Teron progovorila o svom usvojenom detetu!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) MOJ SIN JE USTVARI DEVOJČICA! Šarliz Teron progovorila o svom usvojenom detetu!

Podeli vest

Holivudska diva Šarliz Teron usvojila je dvoje dece, dečaka Džeksona 2012. godine i devojčicu Augustu 2015. godine. Međutim stvari su se u međuvremenu promenile, te je glumica izjavila da je zapravo ima dve ćerke

Glumica je objasnila da je njen sin sa tri godine rekao da se ne oseća kao dečak i da je shodno tome odlučila da ga odgaja kao devojčicu.

Eto! I ja sam mislila da je dečak. Dok me nije pogledala s tri godine i rekla: "Nisam dečak" - ispričala je glumica. 

 

 

Teronova je rekla da se u život svoje dece neće mešati i da imaju potpuno pravo da pronalaze sebe, a da je ona tu da im obezbedi sve što im je potrebno da budu ono što žele da budu.

Kao roditelj, moj posao je da slavim sa njima, da ih volim i osiguram im sve što im treba da bi bili ono što žele da budu. Učiniću sve što je u mojoj moći da deca imaju prava koja im pripadaju - objasnila je Šarliz.

 

 

Podsetimo, mediji su Šarliz u više navrata dovodili u vezu sa kolegom Bredom Pitom, ali je ona to demantovala izjavom da je već deset godina sama.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zvrk

pre 4 godine

Težak debil da svoje dete od 7 godina tako žigoše i ispira mozak. Kad dete postane punoletno ono onda može da bude i Marsovac ako želi. Ali ovo usmeravanje na dete u razvoju je jednostavno zlostavljanje deteta. Što znači da je ova osoba ma ko da je teško poremećena.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija