• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: klix.ba/infomer.rs

28.04.2019

13:54

(FOTO) ŽIVELE BUCKE! Ona je prvi Viktorijin anđeo SA OBLINAMA!

Showbiz

(FOTO) ŽIVELE BUCKE! Ona je prvi Viktorijin anđeo SA OBLINAMA!

Podeli vest

Američki brend Viktorias Sikret napravio je pravu prekretnicu u svom poslovanju. Tako će njihove revije od sada nositi i Špankinja Lorena Duran, prvi anđeo Victoria's Secreta s oblinama

- Srećna sam i ponosna zbog ovog angažmana. Vreme je za raznolikost. Hvala timu Victoria's Secreta koji je moje snove učinio stvarnim - napisala je Duran na svom Instagram profilu.

STARLETA SE HVALILA DA JE POŠLA NA FAKULTET: Nismo je primili!

Ova zanosna 25-godišnjakinja karijeru je započela kada je imala 17 godina i do sada je radila za brendove kao što su Asosa, Zalanda, El Corte Inglesa, Intimissimi, a u poslednje vreme nosila je i kolekciju Sofije Vergare.

(VIDEO) "UZ PEVAČICU NAJBOLJE IDE SPORTISTA"! Možda teniser?

Duran je prvi anđeo Victoria's Secreta koja ne nosi veličinu "S".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tamara

pre 4 godine

Ako je ova zena bucka?!?! onda 90 posto zena u Srbiji pati od ozbiljnog poremecaja gojaznosti!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija