• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

04.05.2019

18:59

NEVENA OTIŠLA NA EVROVIZIJU: PEVAĆU NA SRPSKOM!

Showbiz

NEVENA OTIŠLA NA EVROVIZIJU: PEVAĆU NA SRPSKOM!

Podeli vest

Nevena Božović otputovala je u Izrael, gde će pesmom "Kruna" predstavljati Srbiju na Evroviziji

Pevačicu su na let za Tel Aviv na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" ispratili prijatelji, porodica i predstavnici sedme sile, kojima je napomenula da će pevati na maternjem jeziku.

(VIDEO) NEVENA BOŽOVIĆ PREDSTAVLJAĆE SRBIJU NA EVROSONGU! Evo kako zvuči naša "Kruna"!

- Akustična verzija pesme "Kruna" snimljena je na engleskom samo u promotivne svrhe, ali nikada nije dovođeno u pitanje na kom jeziku ću se takmičiti. Naravno da ću numeru izvesti na srpskom. Sigurna sam da ću i tamo imati veliku podršku publike - rekla je Nevena.

Najprestižnije muzičko takmičenje počinje 14. maja, kada će Nevena u prvom polufinalu nastupiti pod rednim brojem 9. Drugo polufinale održaće se 16, a finale 18. maja.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Klara

pre 4 godine

Na Euroviziji treba svi da pevaju na engleskom.

ddd

pre 4 godine

bravo sestro, ionako je nebitno ko ce da pobedi, daj bar da ispostujemo sebe, svoj jezik i poreklo.

ccc

pre 4 godine

Da li je realno da neko ko nas predstavlja na Evroviziji ne zna svoju pesmu razumljivo da otpeva??? Ili ne zna jezik prosto... ne znam o cemu se radi, ali ja pola pesme na engleskom ne razumem, ne mogu skontam koju je rec izgovorila... mumljanje...

jOVANKA

pre 4 godine

Tek na srpskom neces proci prvi krug...a engleski ne znas!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija