• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story.hr

13.07.2019

10:45

JEDNA OTIŠLA, DRUGA DOŠLA! Lejdi Gaga se useljava u kuću Bredlija Kupera!

Showbiz

JEDNA OTIŠLA, DRUGA DOŠLA! Lejdi Gaga se useljava u kuću Bredlija Kupera!

Podeli vest

Mesecima se već šuška da su američka pevačica, 33-godišnja Lejdi Gaga i američki glumac, 44-godišnji Bredli Kuper zajedno, a nedavno je magazin In Touch čak pisao i kako par očekuje svoje prvo dete. Za isti magazin sada je izvor blizak paru rekao da je pevačica počela da se useljava u Bredlijevu kuću u Njujorku vrednu 13, 5 miliona dolara

 - Sad kad je njegova veza s Irinom okončana, Gaga neće dopustiti da joj Bredli "isklizne" iz ruke. Čak je preselila deo svojih stvari u njegov dom - kaže izvor i dodaje kako je zajednički život logičan sled događaja, budući da su jako zaljubljeni.

 - Više se ne moraju da se skrivaju ni pretvaraju -  kaže izvor.

Bredli je navodno za Gagu raščistio deo ormara, a njoj nije trebalo mnogo vremena da ga popuni.

 - Kupila je mnogo haljina, cipela i naravno, donjeg veša - tvrdi izvor za spomenuti magazin i kaže da je pjevačica doprinela i uređenju doma donevši sa sobom nekoliko komada nameštaja.

(FOTO) IRINA ŠAJK PROGOVORILA PRVI PUT NAKON RASKIDA SA BREDLIJEM KUPEROM: I dalje verujem u brak!

Magazin In Touch navodi i kako je pitanje vremena kada će se venčati jer oboje to jako priželjkuju.

"Njihovo venčanje će biti veliko i raskošno. Naravno, par želi i dečicu. Voleli bi malenoj Lei da podare brata ili sestru".

Podsetimo, pevačica i glumac su se zbližili na snimanju filma Zvezda je rođena. Njihova je hemija dodatno došla do izražaja na nastupu na dodeli Oskara.

Pevačica je u februaru raskinula veridbu s Kristijanom Karinom, a Bredli je u jun prekinuo vezu s ruskom manekenkom Irinom Šajk s kojom ima i dete.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radan Sekularac

pre 4 godine

In the shallow, shallow We’re far from the shallow now. Kao neee ,nismo se smuvali, to je marketing pa prc.. daleko je Bredli u Gaginom plićaku sad :)

bvz lik

pre 4 godine

tako joj i treba. Msm Gagi. Nece trajati ni jedno godisnje doba.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija