• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

02.10.2019

15:20

NI PARE NISU POMOGLE! Najmlađu milijarderku ostavio dečko zbog LJUBAVNICE! Ona mu preti: UMREĆEŠ BEZ MENE!

Showbiz

NI PARE NISU POMOGLE! Najmlađu milijarderku ostavio dečko zbog LJUBAVNICE! Ona mu preti: UMREĆEŠ BEZ MENE!

Podeli vest

Poznati reper Travis Skot i njegova devojka Kajli Džener raskinuli su nakon dve godine veze. Nekadašnji par zajedno ima ćerkicu Stormi koja je nedavno napunila godinu dana, a prema rečima izvora za američke medije, razlog je prevara

- Ne žele zvanično da kažu da su raskinuli, ali se već mesec dana ne viđaju. Kajli sumnja da je Travis prevario i to nikako ne može da mu oprosti. Ovo je drugi put za dve godine i ovoga puta je odlučila da ne želi više da ga vidi - tvrdi izvor blizak paru za inostrane medije.

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener odlučila je da nastavi svojim putem, posveti se karijeri, svom biznisu i ćerki, a za bivšeg partnera nema lepe reči.

 

 

- Kajli je besna i tvrdi da je Travis bez nje niko i ništa, što će tek osetiti na svojoj koži. Navodno je rekla da će ubrzo shvatiti šta mu je značila i da će "umreti bez nje - dodao je izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The brown carpet ?? So proud of you @travisscott!!!! Look Mom i Can Fly documentary out now on @netflix ♥️✨

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Aug 28, 2019 at 11:50am PDT

 

Glasine da su raskinuli kruže već mesec dana, kada je Kajli na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi ormar, a kako fanovi kažu, na tom ormaru je nekada bila zalepljena njegova fotografija koje više nema.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Magazin

Džet set

Srbija