• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ZP/telegraf biznis

03.04.2020

14:31

PRODAVNICE ĆE RADITI SAMO ZA PENZIONERE: Ovde ćete moći da pazarite u subotu ujutru

Vesti

PRODAVNICE ĆE RADITI SAMO ZA PENZIONERE: Ovde ćete moći da pazarite u subotu ujutru

Podeli vest

Umesto u nedelju, penzionerima će biti omogućeno da kupovinu obave u subotu od četiri do sedam časova, kako je već objavljeno.

Krizni štab za suzbijanje epidemije koronavirusom, definisao je funkcionisanje za predstojeći vikend, s obzirom na izmene ograničenja kretanja. 

Građani stariji od 65 godina moći će da kupe namirnice u radnjama u subotu, umesto u nedelju, što je do sada bio slučaj.

 

 

Prodavnice će za najstarije građane biti otvorene u subotu od 4 do 7 časova ujutru. Oni će zbog kupovine namirnica moći da napuste svoje domove od 3 do 8 časova ujutru.

Delez otvara sve prodavnice

Kompanija Delez Srbija je odlučila da otvori sve prodavnice u naseljenim sredinama u Srbiji. U subotu 4. aprila, u terminu od 4 do 7 časova, penzioneri će moći da obave kupovinu namirnica u najbližoj Maxi, Tempo ili Shop&Go prodavnici, piše Telegraf biznis

U navedenom jutarnjem terminu prodavnice će biti otvorene samo za lica starija od 65 godina, a za sve ostale građane prodavnice će biti otvorene od 7:30 do 12 časova.

 

 

U nedelju 5. aprila prodavnice će biti zatvorene.

Radno vreme prodavnica Maxi, Tempo i Shop&Go, podsećaju iz kompanije ,tokom radne nedelje je od 7 do 15 časova.

Spisak za Ideu i Rodu

Od subote 4. aprila, od 4 do 7 sati ujutru, 296 IDEA prodavnica, Roda marketa i Mercator hipermarketa imaće radno vreme namenjeno osobama starijim od 65 godina.

Redovno radno vreme subotom u 323 IDEA prodavnice, Roda marketa i Mercator hipermarketa širom Srbije biće od 7:30 do 12 časova.

 

 

Nedelja će za sve IDEA, Roda i Mercator maloprodajne objekte biti neradan dan.

Spisak prodavnica koje će subotom imati radno vreme namenjeno starijim osobama možete naći na www.idea.rs i www.roda.rs.

 

Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE

Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE

Najnovije informacije na portalu Informer.rs

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija