• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.06.2020

17:09

VAŽNO OBAVEŠTENJE! Banka Poštanska štedionica u subotu isplaćuje 100 evra za 145.581 građanina

Vesti

VAŽNO OBAVEŠTENJE! Banka Poštanska štedionica u subotu isplaćuje 100 evra za 145.581 građanina

Podeli vest

Banka Poštanska štedionica će u subotu isplatiti jednokratnu pomoć u iznosu od 100 evra za još 145.581 korisnika koji su se lično prijavili putem portala ili kontakt centra Uprave za trezor

Kako su saopštili, Banka Poštanska štedionica će, sa sutrašnjom isplatom, isplatiti ukupno 2.037.017 punoletnih građana Srbije.

 

 


Na taj način, kako navode, bili su partner u jedinstvenom ekonomskom poduhvatu Vlade Srbije koji ima za cilj da svojim građanima olakša izlazak iz krize izazvane pandemijom virusa korona.

 

 

 
Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE

Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE

Najnovije informacije na portalu Informer.rs



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Ben Bentil se vratio u Evropu!
Politika

Ben Bentil se vratio u Evropu!

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ben Bentil nakon godinu dana se vraća u Evropu i nastupaće za Hapoel iz Tel Aviva koji se takmiči u Evrokupu.

01.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija