• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index/informer.rs

27.11.2019

20:52

DRAGI RODITELJI, vodite mališane što češće kod bake i deke - PRODUŽIĆETE IM ŽIVOT!

Ljubav

DRAGI RODITELJI, vodite mališane što češće kod bake i deke - PRODUŽIĆETE IM ŽIVOT!

Podeli vest

Najnovija istraživanja otkrivaju koliko benefita unuci donose u život svojih baka i deka

Novo istraživanje otkrilo je da bake i deke koji čuvaju svoje unuke žive duže od onih koji to ne čine. Prema podacima u istraživanju Berlin Ageing, koje je provedeno među 500 ljudi, deke i bake koji čuvaju unuke imaju 37 posto nižu stopu rizika od smrti od vršnjaka koji nemaju takvu obavezu.

PREŽIVLJAVA PAKAO ZBOG ALERGIJE NA VODU: Ona se kupa samo DVA PUTA MESEČNO, a kad ZAPLAČE UŽASNO JE PEČE, ne sme čak VODU NI DA PIJE!

Istraživanje je sprovedeno među ženama i muškarcima starijima od 70 godina i pokazalo je da čuvanje dece produžava život u proseku za sedam godina.

Foto: Pixabay

Međutim, tu su i dobre vesti za starije ljude koji nisu bake i deke. Naime, čak i briga o susedima i prijateljima može pomoći da ostanete zdravi i fit.

Borio se sa teškom bolešću - pre 4 meseca mislio je da je POBEDIO! Bane 187 se ceo život bavio MUZIKOM, a najveći hit posvetio je Kseniji Pajčin, bivšoj devojci

- S godinama vam je cilj da ostanete fizički aktivni, društveno angažovani, kognitivno stimulisani, jer sve te stvari omogućavaju kvalitetnu starost - zaključio je lekar iz klinike Cleveland Ronan Factora.

TRI GODINE SAM BILA SA NJIM, a onda sam shvatila da ima JOŠ JEDNU ŽENU! "Dok je meni govorio da je na službenom putu, VALJAO SE SA NJOM U KREVETU" (Foto)

Zato, dragi roditelji, vodite mališane što češće kod bake i deke, produžićete im život.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija