• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

03.12.2019

08:58

(FOTO) MISICA TUŽILA TAKMIČENJE "MIS SVETA": Diskriminisana sam jer sam RAZVEDENA MAJKA!

Ljubav

(FOTO) MISICA TUŽILA TAKMIČENJE "MIS SVETA": Diskriminisana sam jer sam RAZVEDENA MAJKA!

Podeli vest

Bivša mis Ukrajine, koja je isključena iz takmičenja za izbor mis sveta jer je majka i jer je razvedena, saopštila je da je zbog diskriminacije u Londonu tužila organizatore svetskog takmičenja u lepoti.

"Zahtevam promenu pravila za izbor mis sveta", objavila je Veronika Didušenko (24) pošto je pokrenula kampanju na društvenim mrežama #righttobeamother" ("pravo na majčinstvo").

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tbt @zarina.ua? #zarinaprivé #zarinajewelry

A post shared by Veronika Didusenko (@veronika_didusenko) on Oct 16, 2019 at 8:30am PDT

- Razlog što mi nije dozvoljeno da učestvujem u izboru za 'mis sveta' posle pobede za 'mis Ukrajine' 2018. godine bio je taj što sam bila udata i imala dete - izjavila je Veronika Didušenko, majka petogodišnjeg dečaka.

Foto: Facebook/Veronika Didusenko

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija