• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/N.L.

22.12.2019

17:08

ŠTA OBUĆI ZA NOVU GODINU? Šljokice i vesele osamdesete!

Ljubav

ŠTA OBUĆI ZA NOVU GODINU? Šljokice i vesele osamdesete!

Podeli vest

Zaobiđite sve one teške toalete u kojima ne možete da se pokrenete, da sednete ili zaplešete u ponoć. Glavni trend su šljokice, a mogućnosti su bezbrojne - od haljina, preko cipela i torbica, do šminke u svetlucavoj varijanti

Kako se bliže poslednji dani decembra, pravo je vreme da osmislite novogodišnji izgled, a pre nego što krenete u šoping ili da prebirate po ormanu, imajte na umu da pre svega treba da ponesete ono što vam prija i u čemu se osećate komforno. Zaobiđite sve one teške toalete u kojima ne možete da se pokrenete, da sednete ili zaplešete u ponoć. Glavni trend su šljokice, a mogućnosti su bezbrojne - od haljina, preko cipela i torbica, do šminke u svetlucavoj varijanti, naravno odmereno i usklađeno, savetuje stilista Ašok Mutri.

Kako da NE POSTANETE mama svom mužu - Pratite ovih 8 ZLATNIH PRAVILA! Drugo pravilo će vam TEŠKO PASTI

Foto: Reuters

Ljubičasto, zlatno i srebrno

- Ono što je jako bitno jeste da je ove sezone na velika vrata ušao povratak osamdesetih godina, što znači da je s jedne strane sve uvećano ili hipertrofirano - od siluete sa naglašenim ramenima, do opsednutosti šljokicama i svime što svetluca. To je nešto što one dame koje žele da budu u trendu moraju da isprate - sugeriše stilista.

Danica Maksimović bez napora URADILA ŠPAGU u sedmoj deceniji - U KRCATOM LOKALU! Pogledajte reakciju ljudi!

Foto: Reuters

Bez rogova, molim!

- Ono što bih i damama i gospodi savetovao je sledeće: bilo šta što se direktno vezuje za Novu godinu, a to su detalji ili čak celi odevni predmeti sa onim besmislenim Deda Mrazevima, jelenima i sve to zeleno, crveno... to nikako! Izbegavajte rogove, srce i sve ostale detalje u kosi (kao rajf). Dosta dobro izgleda kada imate maksimalno do 14 godina, posle toga izgleda besmisleno - opominje Ašok Murti.

Od boja, u smislu večernje garderobe, aktuelne su ljubičasta, boja smaragda i, naravno, neizbežna crna, ali često mešana sa zlatnim i srebrnim detaljima, te i metalik varijantama.

Tri predloga

- Za one dame koje apsolutno žele da budu u trendu predlog je svakako kratka haljina od šljokica u nekoj od aktuelnih boja. One druge koje bi želele da naprave neku vrstu kompromisa mogu da se opredele za neki detalj sa šljokicama ili taj neki svetlucavi momenat i da ga pravilno iskombinuju. Kada imate nešto tako što je "jako", najbezbednije je ići ili sa jednom od tih osnovnih boja koje su tu, među tim šljokicama, ili sa crnom. Obično to uvek dobro izgleda. Ako je top sa šljokicama, crne ili jednobojne treba da budu pantalone ili suknja, potpuno je nebitno - napominje Ašok Murti.
Treća sugestija se odnosi na one dame koje apsolutno ne žele da prate trendove, a žele ipak da budu moderne...

ANA SEVIĆ ŽIVI U NOVOGODIŠNJOJ BAJCI! Pevačica okitila svaki ćošak - U DNEVNOJ SOBI JOJ JE...

Foto: Reuters

- Preporučio bih crni pliš, koji je takođe jedna od stvari koje su se pojavile ove sezone. Ima i zanimljivih blejzera i sukanja, haljina, čega god hoćete, sve od pliša - naglašava naš sagovornik.

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. DECEMBRA: Vodolije imaju TAJNE NEPRIJATELJE na poslu, a Ovnovi traže ljubav PREKO INTERNETA!

Foto: Reuters

Za džentlmene

- Ono čega momci ili gospoda koja žele da budu u trendu moraju da budu svesni jeste povratak pantalona sa falticama i dubljim strukom, koje su i dalje skraćene. Bilo šta što zadovoljava te uslove uklopiće se u ono što je novogodišnja moda. I kod njih ima tog prenaglašavanja, što u silueti, što u ramenima, reverima... sve to može da bude malo "jače". Ako hoće da poslušaju moj savet, ja bih ipak zadržao da to budu samo pantalone i eventualno neki prsluk, zato što investicija u nešto što traje samo za jednu noć, po mom mišljenju, nije baš mudra - zaključuje Murti.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija