• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: net.hr

21.01.2020

15:46 >> 15:47

SRUŠEN NAJVEĆI MIT O PRANJU VEŠA! Sve ono što ste dosad mislili NIJE ISTINA!

Ljubav

SRUŠEN NAJVEĆI MIT O PRANJU VEŠA! Sve ono što ste dosad mislili NIJE ISTINA!

Podeli vest

Svaka žena kada pere veš u mašini, uglavnom pokreće program pranja u toploj vodi. Svi verujemo da što je temperatura viša, veš će se bolje oprati. Ali, naučnici tvrde da nije tako

Naime, u najnovijem istraživanju, oni su testirali učinke pranja u dva ciklusa. Prvi je podrazumevao pranje veša na 40 Celzijusa tokom 85 minuta, dok se u drugom veš prao 30 minuta na 25 Celzijusa.

BORE SU I ZNAK BOLESTI! Koji ORGANI su UGROŽENI ako su na čelu, a koji ako su oko očiju?

ZABORAVITE NE NEPRIJATNE MIRISE! Genijalan trik da u vašem toaletu NIKAD NE 'ZAUDARA'!

Rezultati su pokazali da pranje odeće u toploj ili vrućoj vodi ne donosi znatno bolje rezultate od pranja u hladnoj vodi, piše Mental Floss.

Odeća koja je oprana hladnijom vodom sačuvala je boju i izgubila manje mikrovlakana od odeće oprane u toplijom vodi na dužem programu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija