• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mirror.co.uk

28.02.2020

09:20

(FOTO) KADA UGLEDAJU ANASTASIJINE GRUDI, MUŠKARCI PADAJU U NESVEST, a kada joj vidite slike, biće vam jasno i zašto

Ljubav

(FOTO) KADA UGLEDAJU ANASTASIJINE GRUDI, MUŠKARCI PADAJU U NESVEST, a kada joj vidite slike, biće vam jasno i zašto

Podeli vest

U početku ju je bilo sramota zbog veličine njenih grudi, ali je kasnije naučila da voli svoje telo.

Anastasija Bartijer iz Moskve, koju je majka priroda nagradila ogromnim grudima, te nosi K korpe (najveće koje postoje), podelila je neke od jezivih poruka koje svakodnvno dobija od stranaca putem društvenim mreža. 

Iako ima velike bolove u leđima zbog težine grudi i bori se sa pronalaženjem garderobe, Anastasija ipak voli svoje poprsje. 

"Nisam imala nikakve operacije. majka priroda je bila poprilično darežljiva. Dok sam bila tinejdžerka, bilo me je sramota, sa 15 godina sam već nosila D korpe. Kada sam odrasla, naučila sam da volim svoje telo", kaže ona.  i dodaje:

"Nema mnogo žena na svetu koje imaju ovolike prirodne grudi, slatko lice i zgodno telo, pa zašto ne bih bila srećna. Ipak, teško je naći veličinu veša koji mi je potreban. Takođe, moram da kupujem garderobu u velikoj veličini, a onda da je nosim kod krojača kako bi je podesio po mojoj meri, jer imam uzak struk u poređenju sa mojim grudima", objašnjava Anastasija. 

 

"Imam bolove u leđima ako sedim ili stojim u jednom položaju duže vremena, ali mi pomažu dnevne aktivnosti koje vodim, pa čak se i bavim sportom uz odgovarajući sportski grudnjak. I da, mogu da spavam na stomaku", kaže ona. 

Ipak, velike grudi ne privlače baš sve, te tako dobija brojne negativne komentare na društvenim mrežama, a ponekad ume biti i prilično zastrašujuće.

 

Stranci su je godinama proganjali "on lajn", te su uznemiravali i njenu porodicu i prijatelje, pa čak i fotografe sa kojima je sarađivala, u želji da dođu do nje. 

Jedan od njih joj je čak pretio da će prerezati sebi vene ukoliko mu ne odgovori na poruke. 

"Može biti veoma opasno kada su opsednuti vama", kaže Anastasija.

Uprkos tome, ona voli svoje fanove i kaže da je konstantno inspirišu da kreira novi sadržaj svetu. Anastasija danas radi kao model, ali pre toga je bila grafiči dizajner i dopisnik "on lajn" magazinima. Takođe je talentovana za slikanje. 

 

Ipak, često se dešava da ostane bez novca na kraju meseca. 

"Dešavalo se da nemam dovoljno novca da preživim do kraja meseca, pa sam prihvatala pozive na večere samo da bih jela", iskrena je Anastasija.

Prestala je da priča sa nekim članovima familije koji su je ogovarali iza leđa, ali najvažnije je da su porodica i prijatelji uvek uz njih. 

Instagram profil je kreirala 2018. godine, kao profesionalnu stranicu za njenu slikarsku umetnost, ali je uprzo dodala svoje slike, te je za dve godine zaradila 510.000 pratilaca. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17