• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index/informer.rs

22.04.2020

19:45

AKO VAS "SVRBE PARE" ovo pravilo morate da znate! Evo kako da ŠOPINGUJETE ONLAJN, a da ne potrošite celu ušteđevinu!

Ljubav

AKO VAS "SVRBE PARE" ovo pravilo morate da znate! Evo kako da ŠOPINGUJETE ONLAJN, a da ne potrošite celu ušteđevinu!

Podeli vest

Pažljivo pročitajte i počnite da primenjujete...

Ako vas dosada navodi da po čitav dan prelistavate aplikacije raznih internet radnji i punite korpe stvarima koje ionako još neko vreme nećete moći nositi, ovo pravilo bi vam itekako moglo koristiti. 

Kako piše irski Her, moglo bi se reći da je upravo sada ključno vreme za racionalizaciju troškova, izradu finansijskog plana i štednju. Upravo zato biste trebali početi primenjivati tzv. pravilo 72 sata. 

ŠTA ĆEMO DANAS ZA RUČAK? Sedam fenomenalnih predloga za manje od 200 dinara! (RECEPTI)

Ovo pravilo nalaže da kada vidite nešto što vam se sviđa i poželite to kupiti, ostavite proizvod u korpi (ili u radnji kada se svet vrati u normalu) i nakon 72 sata se vratite ili ne vratite po taj artikl.

Ako u razdoblju od ta 72 sata ne možete prestati da razmišljate o tom proizvodu, onda ga morate kupiti. 

Ako je reč o odeći razmislite koliko kombinacija bi mogli od nje da napravite. Ako ne možete da se setite nijedne, vreme je da razmislite da ispraznite korpu i ne kupite ništa. 

Zašto biste kupovali nešto što će vam samo stajati u plakaru i skupljati prašinu?!

Foto: pexels.com

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija