• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejli mejl/informer.rs

18.05.2020

11:04 >> 11:05

KADA NAJVIŠE VARAJU, A KADA UŽIVAJU U SE*SU? Evo nekoliko zanimljivosti o jačem polu!

Ljubav

KADA NAJVIŠE VARAJU, A KADA UŽIVAJU U SE*SU? Evo nekoliko zanimljivosti o jačem polu!

Podeli vest

Muškarci su najsrećniji u 37. godini, jer su tada zadovoljni u svim aspektima života (posao, ljubav, porodica), potvrdila su mnogobrojna istraživanja

Britanski "Dejli mejl" je otišao korak dalje i otkrio još neke zanimljivosti o jačem polu.

LUD ZBUNJENOG! Džastin Biber: 'Voleo bih da sam se čuvao za brak. Se*s ume da zbuni'!

URIN OTKRIVA MNOGE BOLESTI! Ako je crvenkast i miriše na amonijak to nije dobar znak, A EVO KAKO ZAPRAVO TREBA DA IZGLEDA AKO STE ZDRAVI!

Sudbonosno "da" najčešće izgovore u 32, a godinu dana kasnije dobiju prvo dete, prvi posao nalaze u proseku u 21. godini, tokom života menjaju radno mesto šest puta, na bolovanju provode 125 dana i bar jednom dožive romansu na poslu.

Foto: Shutterstock

Sa 23 godine najčešće polože vozački ispit (48 odsto njih iz prvog pokušaja), u 29. najviše uživaju u se*su, a godinu dana kasnije već imaju problem sa pivskim stomakom. Sa 35 godina muškarci ozbiljno brinu o svom izgledu, a najviše ih muči ćelavost koja je nasledna kod oko 40 odsto pripadnika jačeg pola. Na početku pete decenije misle da više nisu privlačni ženama i tada se bore sa krizom srednjih godina.

PREVIŠE SE ZNOJITE? 10 načina kojima ćete ovo sprečiti, evo šta nikako NE SMETE DA URADITE!

Lepši pol smatra da su muškarci sazreli tek sa 43 godine, kada se suočavaju i sa prvim razvodom, a u 49. najčešće varaju. Sa 50 godina muškarci doživljavaju poslovni vrhunac i najviše zarađuju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija