• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

18.05.2020

14:53

NIŠTA PROSTIJE! Domaćica otkrila genijalan trik da NE PLAČEMO DOK SECKAMO LUK!

Ljubav

NIŠTA PROSTIJE! Domaćica otkrila genijalan trik da NE PLAČEMO DOK SECKAMO LUK!

Podeli vest

Džejsi Baso iz Sidneja nedavno je na TikToku podelila genijalnu metodu seckanja luka, koja pride doprinosi i tome da nema suza, a sve je gotovo za par minuta!

Džejsi tvrdi da je dovoljno da luk stavite na nekoliko minuta u frižider pre nego što krenete da ga seckate.

PRSTE DA POLIŽEŠ! Desert od PET sastojaka koji poznati TV kuvari OBOŽAVAJU!

(VIDEO) BRZINSKI RUČAK SAMO ZA GURMANE! Pecivo sa kobasicama jednostavno morate da probate!

- Ljudi misle da miris luka iritira oči, ali zapravo - miris je ušao u vaš nos. Zato recimo naočare nisu od pomoći - kaže ona i dodaje da ako vam se ipak desi da zaplačete odete pokraj porozora i duboko udahnete, ili jednostavno izduvate nos.

Foto: Pixabay

Ova domaćica tvrdi i da je najbolje da u jednoj partiji isečete veliku količinu luka, a potom ih stavite u plastične kesice i odložite u zamrzivač - na taj način imaćete spreman iseckan luk kad god vam zatreba.

KUHINJSKA SO ČISTI SVE - prozore, vrata, šporete, a mrave drži daleko od hrane!

- Onda kada vam luk zatreba, izvadite količinu koja vam treba, odmrzite nekoliko minuta i stavite ih direktno u tiganj/lonac. Ovo je savršen trik za skraćivanje kuvanja i ne morate stalno da ga seckate - zaključuje Džejsi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17