• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

23.05.2020

20:09

(FOTO) NOKTI BOJE DUGE SU APSOLUTNI TREND! Lako ih je napraviti i kod kuće!

Ljubav

(FOTO) NOKTI BOJE DUGE SU APSOLUTNI TREND! Lako ih je napraviti i kod kuće!

Podeli vest

Novi Instagram trend koji je u poslednje vreme jako popularan su Rainbow nokti, odnosno nokti s duginom motivom koji su idealni za nadolazeće leto. Vrlo lako možete da ih napravite i kod kuće uz pomoć čačkalice

Poznato je da je Instagram zajednica prilično kreativna, a ovaj novi trend 'obasipa' nas dobrim raspoloženjem. Ovo leto nećete imati samo šarene krpice u ormaru, već ćete imati i šarene noktiće. 

Kod ovakvih noktiju postoje samo dva pravila, a to su: koristite puno boje i samo obojite deo nokta!

PAŽLJIVO POGLEDAJTE SVOJE NOKTE, oni su MAPA ZDRAVLJA!

OPREZ! Ovih 5 biljaka leči NAJTEŽE BOLESTI, ali su OTROVNE ako preterate!

Kako napraviti dugu?

Meghan Mansfield otkriva kako da napravite klasični dizajn duge na svojim noktima. Odaberite četiri ili pet najdražih boja i nanesite jednu nijansu vrlo finom šiljatom četkom, a ako nemate možete koristiti i čačkalicu. Nakon svakog premaza treba pričekati 30 sekundi i pustiti da se boja osuši. Najbolje je započeti s lukom u sredini i prilagoditi ostale u skladu s tim. Ako se ispostavi da je linija previše gusta, možete je dodirnuti sledećom bojom.

Inspirišite se ovim fotografijama:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Nia Ho (@nails_and_soul) дана 13. Апр 2020. у 8:51 PDT

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija