• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: CdM/Grazia/informer.rs

25.05.2020

21:33

(FOTO) KORONA I GLAMUR! Gotje kreirao maske za ljubitelje visoke mode!

Ljubav

(FOTO) KORONA I GLAMUR! Gotje kreirao maske za ljubitelje visoke mode!

Podeli vest

Očekuje se da će se režim "maskiranja" nastaviti barem do kraja leta, što znači da je ovaj zaštitni dodatak sada naša stvarnost...

Dizajneri su u toku i prate trendove modernog vremena. Dakle, modna kuća Žan Pol Gotje predstavila je svoje verzije zaštitnih maski. Nova kapsula kolekcija kreirana je za projekat "Mask" francuskog magazina Gala.

 

(VIDEO) KRAJ FRIKA I ŠIKA! Francuski modni kreator najavio svoju POSLEDNJU REVIJU posle 50 godina rada!

 

ŠVORC PRE KRAJA MESECA! 5 znakova kojima uvek fali novca - Ovan, Vaga...


Gotje je fotografije maski objavio na stranici brenda na Instagramu. Francuz je predložio da se svakodnevni dodatak pretvori u predmet visoke mode. Kreativni tim njegove modne kuće odlučio je da kreira maske u stilu kolekcija dizajnera – od klasične mornarske maske sa štampanim znakom brenda i bajkerskih jakni do modela sa nakitom, perjem i čipkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gala (@galafr) on May 14, 2020 at 2:40am PDT

S obzirom na ograničenu ponudu maski i njihovu malu paletu modela, mnogi modni brendovi videli su za sebe priliku da prošire svoje poslovanje na potpuno nove, ali neophodne granice. Ukupno je 48 dizajnera i umjetnika učestvovalo u inicijativi. Među njima su modne kuće Đuzepe Zanoti i Aleksis Mabil, kuća nakita Bušeron, brend parfema Lolita Lempika, model i ikona stila Ines de la Fresanž.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jean Paul Gaultier (@jpgaultierofficial) on May 17, 2020 at 11:41am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jean Paul Gaultier (@jpgaultierofficial) on May 17, 2020 at 1:50am PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jean Paul Gaultier (@jpgaultierofficial) on May 17, 2020 at 6:27am PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija